reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Edit dobra historyjka. Mam nadzieję, że skończyła się happy endem.
Fanti no Twój brzuszek na pewno wygląda jak ciążowy, ale nie którzy po prostu maja zasłonki na oczach. U mnie w pracy wszyscy prawie wiedzieli i wśród rodziny i znajomych. I nagle mój kuzyn, ktory pracuje z moim mężem, a jego kobitka, ktora pracuje ze mna firmie tylko na innej zmianie, ze oni nic nie wiedzieli dopóki nie napisalam na facebooku its a boy!! Mojego brzusia już od sierpnia trudno ukryć, a jak byłam w Polsce to ludzie mi miejsca ustepowali w autobusach. Haa
Nailie no to juz tuz tuz. Wszystko pozalatwiacie i będzie to niezapomniany dla Was dzień.

Dzień dobry w niedziele ☺

Sarna na szczęście tak . Zjadłam zapiekanki hihi ,ale kupił jakieś dziwne bagietki grachamkowe jakieś to było ,no ale już mu jazdy nie robiłam ... zjadłam ze smakiem

Cześć Dziewczyny :) ja znowu po kilkudniowej przerwie.... ehhhh nie wyrabiam ze wszystkim :( wczoraj do godz 23 była u mnie przyjaciółka i pomagała a właściwie robiła za mnie angielski na uczelnie bo to moja słaba strona a zadań miałam peeeeeeelno :( ale na szczęście to już za mną!
M wczoraj cały dzień w kuchni, najpierw zrobił rosół a później przerabial go na barszcz i krokiety ;) jak zawsze wyszły mu pyyyyyyyszne! I na dzisiaj też będą na obiadek chyba że wymyśli coś nowego na drugie danie bo kuchnia to zdecydowanie jego królestwo ;)
W między czasie M kończył spizarke żeby już całkiem skończyć temat kuchni i teraz już ja tam muszę wkroczyć, umyć półki i wszystko domyc. Półki w spizarce mamy takie zwykłe, nie zamykane i jak wczoraj zobaczyłam jakie brudne mam wszystkie urządzenia kuchenne to się załamalam :( mikser, blender i wszystko zaszło i jest takie hmmm szare z brudu... rzadko bardzo to używamy i nie wiem jak to doprowadzić do porządku? Czym to może łatwo zejść? Macie jakiś pomysł?

Sarna ja jakos w tej ciazy nie pochwalilam sie jeszcze na fejsie.nie wiem.jakos nie mam na to ochoty. Sarna a Ty sie chwalilas brzuszkiem u nas na fotkach?

Witam się cieplo w ten pochmurny dzien :)
Barbra współczuję Ty to już masz z ta nerka :(

Isia ale masz dobrze z takim gotujacym mężem. Te urzadzenie to chyba mleczkiem Cif powinny się wyczyscic. Przynajmniej ja tak czyszcze.

Mój w nocy wrócił z delegacji kompletnie zalatwiony. Dziś ma wolne i będzie tyle pożytku ze cały dzień będzie jeczal w lozku. Wysłałam go do innego pokoju z ta choroba ale zapewne i tak nas pozaraża. A myślałam że przyjedzie wyspi się i w końcu zrobi coś z corka. Normalnie masakra.

Czesc dziewczyny :) ja dzisiaj mam totalny dzien leniucha :) Maz w pracy, obiadu nie gotuje bo z wczoraj zostal rosolek a ze Kuba rosol uwielbia to nawet nie bede niczego innego wymyslac.
Wczoraj mielismy wieczorem niespodzianke-Synus tak mocno kopal, ze na brzuchu bylo widac pukniecia :) Tatus zachwycony :) ja troche mniej-bo skoro juz widac jak kopie to ja sie boje co bedzie za 5 czy 10 tygodni:eek:

reklama
Hej dziewczyny, niestety nie nadrobie. Wczoraj bylam na slubie siostry ojjj wybawilam sie na calego. Dzisiaj nie mam sily nawet chixzic tak mnie nogi bola. Najlepsze jest to ze poszlam w wysokich bhtach nie biirac nic na zmiane, nogi po lierwszych 3 godzinach odmówiły mi posluszenstwa, wiec moj boss pojechal taxi do sklepu i kupil mi buty, a ja nawet o tym nie wiedzialam. Mila niespodzianka

Do góry