reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti ja tez nie chciałam poznać plci dziecka, ale niestety podczas badania usg zanim zdążyłam przypomnieć o tym mojej ginekolog to już wypaliła ze piękna panienka. A nie chcialam poznać po to żeby mieć niespodziankę. Zycie jest teraz takie nudne i przewidywalne, czemu nie zrobić sobie niespodzianki. Nie wyszło, mówi się trudno.

reklama
BarBra piękne łóżko :) baaaardzo mi się podoba biała sypialnia, my niestety mamy sypialnie wenge i fioletowe ściany... ale kuchnie ostatnio zrobiliśmy sobie biała hihi

Ja tez mam biala sypialnie i 2 lata mialam moje wymarzone lozko z ikea...ale lozko strasznie skrzypi i kupilismy na allegro niewygodny materac a poza tym teraz potrzebuje tam wiecej miejsca,bo bede tam z niemowlakiem,wiec sprzedajemy i kupujemy mala sofke. A to bylo moje piekne loze

Załączniki

• 1445199879058.jpg
    1445199879058.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 48
Fanti, tak jak napisała Magdalena :) Chcemy mieć niespodziankę... Za pierwszym razem też nie znaliśmy płci i było to cudowne uczucie, kiedy usłyszałam na porodówce - ma Pani córeczkę :) zresztą było by tak samo fajnie gdybym usłyszała, że to synek hihihi

reklama
Ehh dziewczyny, nie mogę spać. Zasnęłam razem z dzieckiem, pospalam dwie h, wstalam rozwiesić pranie i od tego czasu probuje zasnąć. Wzięłam teraz ciepla kąpiel, oby pomogla. Czyżby moje ciazowe problemy ze snem miały się zacząć? :(

Do góry