reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti ja tez nie chciałam poznać plci dziecka, ale niestety podczas badania usg zanim zdążyłam przypomnieć o tym mojej ginekolog to już wypaliła ze piękna panienka. A nie chcialam poznać po to żeby mieć niespodziankę. Zycie jest teraz takie nudne i przewidywalne, czemu nie zrobić sobie niespodzianki. Nie wyszło, mówi się trudno.

reklama
BarBra piękne łóżko :) baaaardzo mi się podoba biała sypialnia, my niestety mamy sypialnie wenge i fioletowe ściany... ale kuchnie ostatnio zrobiliśmy sobie biała hihi

Ja tez mam biala sypialnie i 2 lata mialam moje wymarzone lozko z ikea...ale lozko strasznie skrzypi i kupilismy na allegro niewygodny materac a poza tym teraz potrzebuje tam wiecej miejsca,bo bede tam z niemowlakiem,wiec sprzedajemy i kupujemy mala sofke. A to bylo moje piekne loze

Załączniki

• 1445199879058.jpg
    1445199879058.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 51
Fanti, tak jak napisała Magdalena :) Chcemy mieć niespodziankę... Za pierwszym razem też nie znaliśmy płci i było to cudowne uczucie, kiedy usłyszałam na porodówce - ma Pani córeczkę :) zresztą było by tak samo fajnie gdybym usłyszała, że to synek hihihi

reklama
Ehh dziewczyny, nie mogę spać. Zasnęłam razem z dzieckiem, pospalam dwie h, wstalam rozwiesić pranie i od tego czasu probuje zasnąć. Wzięłam teraz ciepla kąpiel, oby pomogla. Czyżby moje ciazowe problemy ze snem miały się zacząć? :(

Do góry