reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Witajcie, cały czas Was czytam ale nie mam weny na pisanie.

Roxxy gratulacje! Tym razem musi się udać :)

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty :)

Ja jeszcze pracuję i nie mam czasu na nic. Czasem zerknę na jakieś dzieciowe gadżety ale nie mam weny na zakupy. Mam plan za jakieś 3 tygodnie iść już na zwolnienie, o ile w pracy zdążę się obrobić ze wszystkim.

Mam totalną niemoc jeśli chodzi o imiona. Nic mi się nie podoba, już nawet dziewczęce których do tej pory miałam kilka ;)

Juana, pewnie Cie to nie pocieszy ale ja też nie mam na nic czasu :( studia zabierają mi większość dnia, wychodzę z domu po godz 7, wracam po 16... potem jakieś zajęcia Zuzki, jakieś szybkie jedzonko i już godz 19 i kąpiel Zuzki... a potem czytam jakieś rzeczy na zajęcia i jest północ... Dobrze, że w tym tyg mam tylko jeden fakultet codziennie więc mam nadzieję na trochę luzu i czytanie literatury na kolejny tydzień ;)

Ja też mam jutro rano prenatalne. Już się nie mogłam doczekać od tygodni. W końcu się potwierdzi, czy to dziewczynka czy chłopak :) Trzymam kciuki za wasze wizyty :) Miłego wieczoru

A ja dzisiaj jak byłam na targach podglądałam małego na usg 3d i na 100 % chłopczyk :) mam zdjęcie buzi, tylko niewyraźne.

Udanych wizyt jutro :) ciekawe czy znowu jakaś dziewczynka się ujawni.

Isia gratuluję :)

Lilith koniecznie pokaż nam się w co zdecydowałas się ubrać na ślub.
Isia a to nie wiedziałaś że facet zrobi wszystko od ręki i nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać?
Nailie to jest tak kolarskie

Ucieło mi post.
Nailie to jest tak plotkarskie społeczeństwo u mnie w pracy że jakby tylko ktoś się dopatrzył to już cały okręg by wiedział.
Magdalena niestety nasi synkowie (liczę na to że będzie synek drugi) będą woleli młodsze a marcowe dziewczynki to stare d... będą dla nich ;)
Aliaolio A dlaczego nie chcecie znać płci? Jakie macie na to argumenty? Czy w dobie tak rozwiniętej cywilizacji nie kusi was że skoro i tak robicie badania to dlaczego nie wiedzieć wcześniej?
Ja mam dziś dzień focha . łzy mi co raz lecą każdy wkurza eh szkoda gadać.

No ja nie mogę.... mój M ostatnio przechodzi sam siebie ;) przez weekend ugotowal rosół, barszcz z krokietami- wyszło mu chyba z 12 sztuk a o godz 19 zaczął piec sernik wiedeński :) i mu wyszedł.... pyyyyyyyszny a go robił pierwszy raz ;) zjadłam trzy kawałki i z pełnym brzuszkiem wylądowałam w łóżku ;)

reklama
Do góry