reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Witajcie, cały czas Was czytam ale nie mam weny na pisanie.

Roxxy gratulacje! Tym razem musi się udać :)

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty :)

Ja jeszcze pracuję i nie mam czasu na nic. Czasem zerknę na jakieś dzieciowe gadżety ale nie mam weny na zakupy. Mam plan za jakieś 3 tygodnie iść już na zwolnienie, o ile w pracy zdążę się obrobić ze wszystkim.

Mam totalną niemoc jeśli chodzi o imiona. Nic mi się nie podoba, już nawet dziewczęce których do tej pory miałam kilka ;)

Juana, pewnie Cie to nie pocieszy ale ja też nie mam na nic czasu :( studia zabierają mi większość dnia, wychodzę z domu po godz 7, wracam po 16... potem jakieś zajęcia Zuzki, jakieś szybkie jedzonko i już godz 19 i kąpiel Zuzki... a potem czytam jakieś rzeczy na zajęcia i jest północ... Dobrze, że w tym tyg mam tylko jeden fakultet codziennie więc mam nadzieję na trochę luzu i czytanie literatury na kolejny tydzień ;)

Ja też mam jutro rano prenatalne. Już się nie mogłam doczekać od tygodni. W końcu się potwierdzi, czy to dziewczynka czy chłopak :) Trzymam kciuki za wasze wizyty :) Miłego wieczoru

A ja dzisiaj jak byłam na targach podglądałam małego na usg 3d i na 100 % chłopczyk :) mam zdjęcie buzi, tylko niewyraźne.

Udanych wizyt jutro :) ciekawe czy znowu jakaś dziewczynka się ujawni.

Isia gratuluję :)

Lilith koniecznie pokaż nam się w co zdecydowałas się ubrać na ślub.
Isia a to nie wiedziałaś że facet zrobi wszystko od ręki i nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać?
Nailie to jest tak kolarskie

Ucieło mi post.
Nailie to jest tak plotkarskie społeczeństwo u mnie w pracy że jakby tylko ktoś się dopatrzył to już cały okręg by wiedział.
Magdalena niestety nasi synkowie (liczę na to że będzie synek drugi) będą woleli młodsze a marcowe dziewczynki to stare d... będą dla nich ;)
Aliaolio A dlaczego nie chcecie znać płci? Jakie macie na to argumenty? Czy w dobie tak rozwiniętej cywilizacji nie kusi was że skoro i tak robicie badania to dlaczego nie wiedzieć wcześniej?
Ja mam dziś dzień focha . łzy mi co raz lecą każdy wkurza eh szkoda gadać.

No ja nie mogę.... mój M ostatnio przechodzi sam siebie ;) przez weekend ugotowal rosół, barszcz z krokietami- wyszło mu chyba z 12 sztuk a o godz 19 zaczął piec sernik wiedeński :) i mu wyszedł.... pyyyyyyyszny a go robił pierwszy raz ;) zjadłam trzy kawałki i z pełnym brzuszkiem wylądowałam w łóżku ;)

reklama
Do góry