reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Yelonek, wspaniałe wiadomości!
Volka, my też dużo jeździmy na rowerach, narazie sobie parę dni odpuściłam, ale pewnie po wizycie do tego wrócę;) myślę że ostrożna i niewysiłkowa jazda nie zaszkodzi

Fruzka co to za babcia że dziecko samo w lesie zostawia...?

reklama
Jest jakas mamusia po 30 ? Czy tylko mnie dopada zamartwianie sie czy wszystko bedzie oki...wiadomo im kobieta starsza tym gorzej przechodzi ciaze

Ja delikatnie przed ;)

dziewczyny a jak u was z seksem? Ja pierwsze dni uważałam ale teraz już sobie nie odmawiam I nawet ochotę mam. Ciekawe czy lekarz nie odradzi.

Nie pytałam lekarza, ale on też nic nie mówił, więc działamy sobie powoli i delikatnie. Dla mnie to nowość, w pierwszej ciąży od momentu zrobiebia testu, do porodu był celibat, a ochotę miałam ogromną, teram ochoty brak....

U mnie wiedzial tylko Maz i przyjaciolka. Ale wczoraj wygadalismy sie przy mojej Siostrze.. wiec zeby nie bylo pozniej afery, to powiedzielismy Rodzicom. Oczywiscie prosilismy, zeby jeszcze nikomu nie mowili, bo to zdecydowanie za wczesnie. Ale tesciowa ma taki dlugi jezyk, ze juz nawet od sasiadow dostalam wiadomosci z gratulacjami. Strasznie jestem o to zla.

Dlatego u nas wie tylko maż. Zaraz rodzice obdzwaniali by sąsiadów, wiedzieliby wszyscy, a ja nie chcę żeby moi klienci wiedzieli, bo pewnie część odpadnie, a wiadomo - pieniądze potrzebne...

Pojawiła się moja najmniejsza kropeczka świata z wyczuwalnym echem!!! Wczoraj wg usg było 6t1d. Trochę się lekarz naszukał ale najważniejsze że znalazł i oby już nie przyprawiała nam tyle niepokoju
Nawet nie wiecie jaka to dla mnie wiadomość:)

No i super

hej ja dostałam zaświadczenie od lekarza ze jestem 5/6 tydzień w ciąży ale nie pokaże bo mnie rzuci na tryb 8godzinny a to mi sie nie opłaca bo codziennie 100km dojeżdżać bo tak to siedze na kasie po 12 godzin i następny dzień mam wolny lekarz mi nie dał zwolnienia bo powiedział ze jest jest jeszcze zawszenie teraz mam wizytę 24 lipca pójdę i mu powiem ze źle znoszę podróże ze mi dał zwolnienie i wten sposób postawie szefowa przed faktem dokonanym.
M unie wiedza teście rodzice i nie którzy znajomi w pracy nikt nie wie i nie będzie wiedział do póki nie przyniosę l4 em wieku 29 prawie bo w listopadzie a mój synek tez nie wie ze będzie miał rodzeństwo ja to bym najchętniej spała zachcianek nie mam zadnych ale wyduzo piszecie pozdzrawiam wasz wszytskie
Ja jest

Witaj Zizi ;)

Yelonek super wiesci ;)

Fruzke golymi rekami bym udusila jakby moje dziecko ktos w lesie zostawil :/ ( a juz szczegolnie babcia)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Hej

Malzon dziś zabiera na spacer core, a ja zostaje w domu i odpoczywam. Od rana wiszę nad kibelkiem.

Yelonek super wiadomość.

Zizi witaj.

Zakochana co za lekarz, że nie dał Ci l4, zwłaszcza że na kasie pracujesz. A na NFZ chodzisz, czy prywatnie?

Lewusek ja w tym roku mam 30.

Ostatnia edycja:
sylvi1979 ja tez mam 36 lat. Wczoraj troche sie wystraszylam bo mialam wieczorkiem wysokie tetno 104.Serce kołatalo kak szalone . A jak u Was ? Jak reaguja Wasi mezowie na ciaze ?

sylvi1979 ja tez mam 36 lat. Wczoraj troche sie wystraszylam bo mialam wieczorkiem wysokie tetno 104.Serce kołatalo kak szalone . A jak u Was ? Jak reaguja Wasi mezowie na ciaze ?

No to nie jestem sama;)
Ja się dziś obudziłam z kołatającym sercem, czasami tak mam po nocy, chyba stres i nerwy, bo ja panikara jestem;)
Mój mąż narazie podchodzi ostrożnie i niedowierzająco bo ostatnim razie. W sumie to on już nie chciał mieć dzieci, ale go namówiłam. Ciężko przeszedł mj pierwszy poród i czas po bo było nieco dramatycznie i zakończył się cesarką.

reklama
Do góry