reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
hej.termin @ mam na jutro i boje się strasznie bo brzuch mnie boli jak na okres,tyle ze dzien bardzo intensywny byl,moze dlatego.Panna myszka widze ze dzien cyklu mamy ten sam bo spojrzalam w wykres

Ostatnia edycja:
Witam się i ja. Dziś przypada dzień @. Nie pojawiła się. Dwa testy zrobione i są...dwie krechy.:-) według moich obliczeń przewidywany termin porodu - 08.03.2016 r. życzę Wam kochane mamuśki spokojnych 9 miesięcy.:-)

Czesc dziewczyny! Ja juz jestem marcowa mama:) w 2014 urodzilam Synka :) ale mam nadzieje, ze za chwile dolacze do Was i bede wyczekiwac marca 2016 :) gratuluje tym, ktore juz moga sie cieszyc z dwoch kreseczek :) :)

trzymam kciuki też Anade za betę i oby te pierwsze dni były dla nas spokojne. Fruzka jak Twój brzuch? ja w ciągu dnia jeszcze troche czuję pobolewanie i wieczorem, ale już dużo mniej niż jeszcze 3 dni temu.

Balladyna boli dość mocno,dziś termin @ i się boję że jednak może przyjść.umówiłaś się już na 1wizyte do gina?

reklama
Ja też tak się denerwowałam w sobotę ale na szczęście Ktoś tam się narazie mocno trzyma ;) nawet zapomniałam że chciałam dzisiaj rano jeszcze jeden test zrobić. Na betę nie idę bo przeważnie mam odloty przy pobieraniu krwi i wole narazie to omijać. Na wizytę też się biję z myślami na kiedy.. Mam zamiar doczekać do 6 tyg - czyli conajmniej do 7 lipca. A Ty, będziesz się rejestrować?

Do góry