reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Witam w piękną niedzielę!
Mam troszkę czasu dla siebie, więc chociaż troszkę zaległości nadrobię, co by się jutro nie zakopać od nadmiaru postów do czytania ;)

Witam sie z rana ;)

Mi wypada niestety dzis niedziela pracujaca.. ale ten tydzien do konca tylko a w sobote lecimy do Polski na dwa tygodnie ! :D
Wczoraj skrecilismy te mebelki, ale i tak dluzej zajelo nam ustawienie ich tak zeby wszystko bylo na swoim miejscu, ja stalam na boku i tylko wymyslalam zmiane miejsca a biedny m wszystko przeciagal od sciany do sciany :p ale w koncu doszlismy do porozumienia i juz jest gotowe :) jeszcze mi tylko brakuje takiej ladnej stojace lampy i jakiegos fotela dla mnie i gotowe :) a reszte dodatkow bede kupowala jak poznam plec czyli moze juz niedlugo ;)
My wczoraj wieczorem mielismy jakis dzien smiechu, smialam sie z kazdego slowa, a na koncu zjadlam troszke platkow z mlekiem no i chyba tak to wybulgotalam tam, ze jeszcze zwymiotowalam na koniec.

Cien super ze juz w domku, teraz juz zostaw miejsce w szpitalu dla innych :D

Powodzenia na wizytach :)

A co do usg to w Anglii mam tylko dwa, jedno zrobilam sobie dodatkowo w Polsce i teraz jak bede to tez sobie zrobie. Czyli bede miala 4 na cala ciaze, mysle ze jest to niepowalajaca liczba bo ja moglabym malego/mala ogladac caly czas ale na pewno jest to wystarczajaco :)

Witam się w niedzielę ,która zaraz niestety się skończy. Kończę właśnie robić obiadek a po południu przyjeżdża do nas szwagierka z rodzinka.
Tez czuje jak Rybka pływa na dole:) a już się nie mogę doczekać większych kopniaczkow.
Cesarki u nas to zależne są od szpitali . Każdy każe inaczej przyjeżdżać z tego co wiem :)

KubusiowaMama wiem o tym ze na tym etapie dzidzia ma prawo być nisko ale u mnie jest tak ekstremalnie nisko ze mam wrażenie jakby zaraz miała wystawić nożkę żeby sprawdzić czy zimno na zewnatrz ;) jutro mam 20 tydzień wiec juz jest spora i powinna być wyzej. Ginekolog powiedziala mi przez telefon ze mam leżeć z kilkoma poduszkami pod biodrami a głowę jak najniżej i tak wytrzymać jak najdłużej to może wróci na miejsce. Czyli nie jest to tak do końca normalne. Mam nadzieje ze się uda.

Agiszonek dobrze słyszeć ze nie tylko ja tak mam. Może nie jest tak zle. Ale moja lekarka telefonicznie doradziła mi żeby spróbować dzidzie wypchnac do góry wkładając poduszki pod biodra. A który tydzień u Ciebie?

Leniwa niedziela. Dzisiaj po sniadaniu poczulam bardzo wyraznie dzidzusia po prawej stronie. Tez dosc nisko ale mniej wiecej w polowie od pepka.
Pojechalam z rodzicami i siostra wczoraj do galerii u mnie w miescie bo byli w odwiedziny i moj tato jak wszedl do HM dostał szalu zakupowego dla dzidzusia. Pierwszy wnuk/wnuczka i zaczyna sie szalenstwo o_O

reklama
Do góry