reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Kurczę ja też ten *spam* stosuję tylko tsakie saszetki, profilaktycznie, ale i tak zaczyna mnie coś brać chyba bo całe noce nos zapchany i rankiem bolące gardło. Robię codziennie herbatkę z cytryną imbirem i miodem... Czosnek też wciskam gdzie się da:sorry: ale pomimo tego chyba wszystkie nas to czeka, taki mamy klimat:rofl2: wszyscy wkoło kaszlą i prychają...
dużo zdrówka dziewczyny!;-)

Volka ty lubisz patrzec na dzieciaczka...ja też :-) ale nie wiemy czy jemu się to podoba. Piszę tylko to co przeczytałam. Nie podam wam tego artykułu żeby Was nie stresowac. A na nfz myślicie że nie dostają pieniędzy za zrobione usg? Dostają. Czemu lekarze tak często od razu kierują pacjentów na operacje? Chodzi mi o ortopedie, neurochirurgie....nie ma 100% wskazań ale kierują....to są pieniądze nawet na nfz. Szpitale jakoś muszą funkcjonować :-)
Ja jadę znów na spacerek. Miłego dnia

Magdalena 777 Ja też mam dzieciaczka bardzo nisko. Lekarz na ostatnim badaniu mówił że jest w kanale rodnym...ale nie stwierdził że to coś złego. Jedna mama pisała że też tak ma. wczoraj czułam jego pupe lub głowe tuż nad wzgórkiem łonowym....

Witam się na chwilkę, bo u mnie dziś niedziela pracująca:(

wczoraj miałam jakaś burzę hormonów, bo nawet najdrobniejsza rzecz doprowadzała mnie do łez...
dziś już nieco lepiej.
ja wczoraj i dziś też jakoś mało ruchów czuję, może przez te moje nerwy mała się schowała..

Cień, dobrze, że już w domku. ja będę mieć planowaną cesarkę i gin mówił że tak ok 5 dni przed datą porodu z OM, ale zobaczymy jeszcze po USG jak dzidiza będzie się rozwijać. Ja mam nadzieję, że jednak trochę wcześniej bo mam do szpitala 60 km i jakby się coś wcześniej rozkręciło to będzie za dużo stresu...

ja też czuję go niziutko ale nie myślałam o tym że to może być coś złego bo lekarz by mi coś powiedział jutro mam wizytę na 17 :-)to zobaczymy jak tam maluszek ja ostatnio miałam tak że mocno się wypinał teraz mniej ale czuję cały czas go po prawej stronie :-)

Missoni wedlug OM termin na 15/16.03 .(ale ostatnio mialam nieregularne miesiaczki) a wedlug USG 11.03 wiec zobaczymy musze ginekolog podpytac w czwartek jak bede na wizycie :-) Ja tez ostatnio mam doly,ciagle plakac mi sie chce :-(

Bar Bra ja tez jutro wizyta, ale juz na 10 :) nie moge sie doczekac;D przedostatnie usg w tej ciazy;) trzymam kciuki za Wasza wizyte :)

Ciekawe czy potwierdzi sie, ze w moim brzuszku mieszka chlopak :) mam nadzieje ze tak, bo wczoraj nie wytrzymalam i kupilam pajaca i body w autka:-D

reklama
Moja dzidzia też nisko, chociaż ostatnio dostałam kopniaki w okolicach pępka :-) dzisiaj strasznie ruchliwy ten mój "łobuz", jak m mówi.
Po południu jedziemy do teściów, jak zawsze wyszło, że oni nie przyjadą tylko my jedziemy. Po drodze wybłagałam m o kebaba :-D chodzi za mną od piątku,i dzisiaj nie ma zmiłuj.

Powodzenia na jutrzejszych wizytach :tak: samych dobrych wieści

Do góry