reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Kurczę ja też ten *spam* stosuję tylko tsakie saszetki, profilaktycznie, ale i tak zaczyna mnie coś brać chyba bo całe noce nos zapchany i rankiem bolące gardło. Robię codziennie herbatkę z cytryną imbirem i miodem... Czosnek też wciskam gdzie się da:sorry: ale pomimo tego chyba wszystkie nas to czeka, taki mamy klimat:rofl2: wszyscy wkoło kaszlą i prychają...
dużo zdrówka dziewczyny!;-)

Volka ty lubisz patrzec na dzieciaczka...ja też :-) ale nie wiemy czy jemu się to podoba. Piszę tylko to co przeczytałam. Nie podam wam tego artykułu żeby Was nie stresowac. A na nfz myślicie że nie dostają pieniędzy za zrobione usg? Dostają. Czemu lekarze tak często od razu kierują pacjentów na operacje? Chodzi mi o ortopedie, neurochirurgie....nie ma 100% wskazań ale kierują....to są pieniądze nawet na nfz. Szpitale jakoś muszą funkcjonować :-)
Ja jadę znów na spacerek. Miłego dnia

Magdalena 777 Ja też mam dzieciaczka bardzo nisko. Lekarz na ostatnim badaniu mówił że jest w kanale rodnym...ale nie stwierdził że to coś złego. Jedna mama pisała że też tak ma. wczoraj czułam jego pupe lub głowe tuż nad wzgórkiem łonowym....

Witam się na chwilkę, bo u mnie dziś niedziela pracująca:(

wczoraj miałam jakaś burzę hormonów, bo nawet najdrobniejsza rzecz doprowadzała mnie do łez...
dziś już nieco lepiej.
ja wczoraj i dziś też jakoś mało ruchów czuję, może przez te moje nerwy mała się schowała..

Cień, dobrze, że już w domku. ja będę mieć planowaną cesarkę i gin mówił że tak ok 5 dni przed datą porodu z OM, ale zobaczymy jeszcze po USG jak dzidiza będzie się rozwijać. Ja mam nadzieję, że jednak trochę wcześniej bo mam do szpitala 60 km i jakby się coś wcześniej rozkręciło to będzie za dużo stresu...

ja też czuję go niziutko ale nie myślałam o tym że to może być coś złego bo lekarz by mi coś powiedział jutro mam wizytę na 17 :-)to zobaczymy jak tam maluszek ja ostatnio miałam tak że mocno się wypinał teraz mniej ale czuję cały czas go po prawej stronie :-)

Missoni wedlug OM termin na 15/16.03 .(ale ostatnio mialam nieregularne miesiaczki) a wedlug USG 11.03 wiec zobaczymy musze ginekolog podpytac w czwartek jak bede na wizycie :-) Ja tez ostatnio mam doly,ciagle plakac mi sie chce :-(

Bar Bra ja tez jutro wizyta, ale juz na 10 :) nie moge sie doczekac;D przedostatnie usg w tej ciazy;) trzymam kciuki za Wasza wizyte :)

Ciekawe czy potwierdzi sie, ze w moim brzuszku mieszka chlopak :) mam nadzieje ze tak, bo wczoraj nie wytrzymalam i kupilam pajaca i body w autka:-D

reklama
Moja dzidzia też nisko, chociaż ostatnio dostałam kopniaki w okolicach pępka :-) dzisiaj strasznie ruchliwy ten mój "łobuz", jak m mówi.
Po południu jedziemy do teściów, jak zawsze wyszło, że oni nie przyjadą tylko my jedziemy. Po drodze wybłagałam m o kebaba :-D chodzi za mną od piątku,i dzisiaj nie ma zmiłuj.

Powodzenia na jutrzejszych wizytach :tak: samych dobrych wieści

Do góry