reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Chrobek jadłam slodkie,piłam zimne napoje, zjadłam duży posiłek a dzidzia nic sobie z tego nie robi. Może jak Polska strzeli gola to się rozrusza dziewczyna ;)

reklama
Bar Bra sprobuje z ta herbata, może się uda. Ja na szczęście jeszcze nie wiem co to zgaga. W poprzedniej ciazy tez nie miałam i młoda urodziła się z niewielką ilością wlosow. Podobno zgaga jest oznaką tego ze dzidzia rosną włoski

Juana@ a masz jakieś objawy infekcji? Bo mi pani doktor pobrała wymaz na posiew bakteryjny, bo być może mam infekcje, tak wyszło z cytologii, że możliwa infekcja bakteryjna. Ale nie mam żadnych objawów ;/ Na wyniki posiewu tydzień czekam, potem jak będzie jakaś bakteria to zaś muszę czekać, aż coś wychodują. Czy któraś z Was może miała infekcje bakteryjną bez objawów? Pani doktor powiedziała, że tak naprawdę to na wyrost piszą o tej infekcji, że możliwe, że po posiewie okazuje się, że mało która kobieta ma tą infekcję. Więc czekam na wynik, bądź na jakieś objawy. Ale sprawdzić to trzeba :)

Objawów nie odczuwałam raczej, może trochę więcej wydzieliny ale to nic co by mnie zaniepokoiło. A lekarka już na pierwszy rzut oka przy badaniu powiedziała że coś tam jest.

Magdalena no niby z tą zgaga to na włosy. Z Hanią miałam zgage, na usg nawet włosy było widać a urodziła się z przeciętną ilością włosów

Ja ogólnie odczułem zgaga pierwszy raz w życiu jak byłam w ciąży z z synem, ale to może miałam ze trzy razy . Nie powiem urodził się czarniutki. Ale moja koleżanka miała ciągle zgage w ciąży a córka urodziła się lysiutka :D

a ja całymi dniami i wieczorami sama:-( mój jak zaczyna o 7 to wraca nie wiadomo kiedy teraz go np jeszcze nie ma a wczoraj był o 23:-(masakra najpiękniejszy czas te kopniaki a on nic nie doświadczy wkur...mnie to :angry:mam doła

Barbra wcale ci się nie dziwię. Wiesz nie znam ani waszych zasad ani rodzaju pracy Ale z tego co pisałaś to pracuje u siebie i planujecie duży wydatek mieszkanie. Czasem może trzeba nieco się poświęcić bo później bardziej będziesz potrzebowała męża. Poza tym może porozmawiaj z nim może żeby w ciągu dnia znalazł chwilę dla Ciebie choćby na wspólny obiad.

A jeśli chodzi o zgagi to nie ma nic wspólnego z włosami. Nasze narządy są podniesione do góry i uciśniete więc większą mają łatwość do przepełnienia się żołądka i refluksu.

reklama
Do góry