reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Chrobek jadłam slodkie,piłam zimne napoje, zjadłam duży posiłek a dzidzia nic sobie z tego nie robi. Może jak Polska strzeli gola to się rozrusza dziewczyna ;)

reklama
Bar Bra sprobuje z ta herbata, może się uda. Ja na szczęście jeszcze nie wiem co to zgaga. W poprzedniej ciazy tez nie miałam i młoda urodziła się z niewielką ilością wlosow. Podobno zgaga jest oznaką tego ze dzidzia rosną włoski

Juana@ a masz jakieś objawy infekcji? Bo mi pani doktor pobrała wymaz na posiew bakteryjny, bo być może mam infekcje, tak wyszło z cytologii, że możliwa infekcja bakteryjna. Ale nie mam żadnych objawów ;/ Na wyniki posiewu tydzień czekam, potem jak będzie jakaś bakteria to zaś muszę czekać, aż coś wychodują. Czy któraś z Was może miała infekcje bakteryjną bez objawów? Pani doktor powiedziała, że tak naprawdę to na wyrost piszą o tej infekcji, że możliwe, że po posiewie okazuje się, że mało która kobieta ma tą infekcję. Więc czekam na wynik, bądź na jakieś objawy. Ale sprawdzić to trzeba :)

Objawów nie odczuwałam raczej, może trochę więcej wydzieliny ale to nic co by mnie zaniepokoiło. A lekarka już na pierwszy rzut oka przy badaniu powiedziała że coś tam jest.

Magdalena no niby z tą zgaga to na włosy. Z Hanią miałam zgage, na usg nawet włosy było widać a urodziła się z przeciętną ilością włosów

Ja ogólnie odczułem zgaga pierwszy raz w życiu jak byłam w ciąży z z synem, ale to może miałam ze trzy razy . Nie powiem urodził się czarniutki. Ale moja koleżanka miała ciągle zgage w ciąży a córka urodziła się lysiutka :D

a ja całymi dniami i wieczorami sama:-( mój jak zaczyna o 7 to wraca nie wiadomo kiedy teraz go np jeszcze nie ma a wczoraj był o 23:-(masakra najpiękniejszy czas te kopniaki a on nic nie doświadczy wkur...mnie to :angry:mam doła

Barbra wcale ci się nie dziwię. Wiesz nie znam ani waszych zasad ani rodzaju pracy Ale z tego co pisałaś to pracuje u siebie i planujecie duży wydatek mieszkanie. Czasem może trzeba nieco się poświęcić bo później bardziej będziesz potrzebowała męża. Poza tym może porozmawiaj z nim może żeby w ciągu dnia znalazł chwilę dla Ciebie choćby na wspólny obiad.

A jeśli chodzi o zgagi to nie ma nic wspólnego z włosami. Nasze narządy są podniesione do góry i uciśniete więc większą mają łatwość do przepełnienia się żołądka i refluksu.

reklama
Do góry