Magdalena777
Fanka BB :)
Chrobek jadłam slodkie,piłam zimne napoje, zjadłam duży posiłek a dzidzia nic sobie z tego nie robi. Może jak Polska strzeli gola to się rozrusza dziewczyna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juana@ a masz jakieś objawy infekcji? Bo mi pani doktor pobrała wymaz na posiew bakteryjny, bo być może mam infekcje, tak wyszło z cytologii, że możliwa infekcja bakteryjna. Ale nie mam żadnych objawów ;/ Na wyniki posiewu tydzień czekam, potem jak będzie jakaś bakteria to zaś muszę czekać, aż coś wychodują. Czy któraś z Was może miała infekcje bakteryjną bez objawów? Pani doktor powiedziała, że tak naprawdę to na wyrost piszą o tej infekcji, że możliwe, że po posiewie okazuje się, że mało która kobieta ma tą infekcję. Więc czekam na wynik, bądź na jakieś objawy. Ale sprawdzić to trzeba
Bar Bra sprobuje z ta herbata, może się uda. Ja na szczęście jeszcze nie wiem co to zgaga. W poprzedniej ciazy tez nie miałam i młoda urodziła się z niewielką ilością wlosow. Podobno zgaga jest oznaką tego ze dzidzia rosną włoski
dopisana akurat obok arusiowej a ona też Białystok