reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

missoni najważniejsza data porodu to potrzebuję imię twoje zapisałam że chłopczyk też i ew. jak chcesz możesz podać miasto lub lokalizację ale termin porodu musi być!!! :-)

Agiszonekno jeszcze trochę czasu jest :-)

Sarna super wiadomości!!!:-)

Data porodu 13 marzec miasto Białystok

reklama
Cześć, niezła produkcja dzisiaj :)

Cień, trzymam kciuki żeby wszystko szybko do normy wróciło.

Ja dzisiaj rano na wizycie byłam. Mam jakąś lekką infekcję i dostałam globulki. Podglądałyśmy też malucha, ale mimo najszczerszych chęci lekarki nie chciał się ujawnić ;) Następne mam usg połówkowe po 12.11.
Wzięłam dwa dni zwolnienia bo jakoś w tym tygodniu wyjątkowo kiepsko się czuję. Praktycznie codziennie jest mi niedobrze i muszę uważać szczególnie w czasie podróży do pracy żeby nie zrobić przedstawienia, trochę mnie brzuch pobolewał też.
Dzisiaj pospałam ze 2 godziny chyba w dzień i jest super :-)

Sarna super wieści . Na takie czekałalysmy,;)

Mnie też brzuch ciągnie po bokach tak jak trochę rzeczy porobie mam brać magnez 2 x dziennie .

Ja ruchy od wczoraj czuje ,póki co to rybkę jak pływa ,ale jestem pewna ,że to dzidzia. ☺

Juana@ a masz jakieś objawy infekcji? Bo mi pani doktor pobrała wymaz na posiew bakteryjny, bo być może mam infekcje, tak wyszło z cytologii, że możliwa infekcja bakteryjna. Ale nie mam żadnych objawów ;/ Na wyniki posiewu tydzień czekam, potem jak będzie jakaś bakteria to zaś muszę czekać, aż coś wychodują. Czy któraś z Was może miała infekcje bakteryjną bez objawów? Pani doktor powiedziała, że tak naprawdę to na wyrost piszą o tej infekcji, że możliwe, że po posiewie okazuje się, że mało która kobieta ma tą infekcję. Więc czekam na wynik, bądź na jakieś objawy. Ale sprawdzić to trzeba :)

Ja półtora miesiąca temu . Pierwszy raz w życiu musiałam brać tez jakieś globulki , bo na tym pasku pH było nie tak jak trzeba i mówi że może się być jakaś infekcja czy coś i mi dala . Żadnych objawów nie miałam

Ja cała w stresie, bo malutka dzisiaj prawie wcale się nie rusza :( poczułam ja zaledwie kilka razy i to bardzo delikatnie. Jestem w 19 tyg i 4 dniu wiec podobno to normalne, że jeden dzień szaleje a w inny jest spokojna ale mimo wszystko rano wybieram się do lekarza sprawdzić czy jest ok. Tylko ciężko wytrzymać do rana

Dzień spagetti... :-D

Dziewczyny czy Was też męczy nadkwasota?? Mnie wcześniej bardzo sporadycznie dopadało ale od wczoraj to non stop niemal.. cokolwiek zjem, cokolwiek wypiję, położę się za płasko - od razu piecze jak cholera... Kupiłam Rennie miętowe.. pomaga ale na chwilę.. :baffled:

No niestety zgaga mnie już dopadła i to po wszystkim mam.
W pierwszej ciąży też miałam, ale sporo później

Jutro idę robić krzywą cukrowa. Trzymajcie kciuki.

Magdalena nie martw się. Na tym etapie jeszcze zdarzają się nieregularne ruchy. Zjedz coś słodkiego, może to rozrusza dzidzie.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja cała w stresie, bo malutka dzisiaj prawie wcale się nie rusza :( poczułam ja zaledwie kilka razy i to bardzo delikatnie. Jestem w 19 tyg i 4 dniu wiec podobno to normalne, że jeden dzień szaleje a w inny jest spokojna ale mimo wszystko rano wybieram się do lekarza sprawdzić czy jest ok. Tylko ciężko wytrzymać do rana

ja tak miałam wczoraj i zjadłam coś słodkiego nic to nie dało zrobiłam herbatę z cytryną i zaczęło się orkiestra kopniaków dziś szalał w ciągu dnia więc pewnie teraz będzie cisza:-)

a zgagę mam od 3 dni masakra :no:

Do góry