reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Manka a nie męczy cię bardziej taki tryb życia? Tzn chodzi mi o to, że wieczorami nachodzi większe zmęczenie.. czy twój organizm już aż tak się przestawił na inne godziny??
Ja na razie pracuję w turnusie tzn zmiany mam 12 godz albo od 6-18 albo 18-6 i powiem Ci, że w nocy nie daję już tak rady jak kiedyś.. Wcześniej nigdy przed pracą się nie kładłam spać.. teraz kładę się przed nocką na 1-2 godz i mimo to nie daję rady..
Ale ja jeszcze do początku listopada muszę tak wytrzymać... potem odbiorę urlop i reszta zwolnienie..[/QUOTE]

Meczy mnie dosc powaznie. Przed ciaza nawet nie za bardzo czulam sie 'przestawiona' na ten tryb (chociaz pracuje tak od roku) a teraz jest jeszcze gorzej, po pracy padam i spie okolo 10/11h ! Katastrofa. Dobrze, ze moj mezus nalezy do tej fajnej kategorii robiacych wszystko i zawsze sniadanko mam gotowe, czesto tez obiad juz nastawiony :) I zrobi to tak, ze nie trzeba nigdy po nim poprawiac :p Ale mam nadzieje, ze jak juz zmienimy tryb na dzienny, ktory zawsze uwielbialam to wszystko wroci do normy;)

A ruchow nie czuje w ogole :( no ale to pierwsza ciaza wiec to jeszcze za wczesnie :)

Sarna i to mi się podoba. tylko takie wiadomości proszę nam tu podawać!!!!

Manka twój mąż z tych co nie trzeba po nim poprawiać albo ty z tych co im nie przeszkadza he he. Mój P dobrze sobie ze wszystkim radzi ale ja należę do osób swego czasu pedantycznych i teraz stale wszystko jest nie tak dokładnie jak ja bym to zrobiła.
Często odpuszczam sobie bo oszaleć można. Wystarczy że cukierniczka stoi inaczej a mnie już nerwy biorą.

Sarna i to mi się podoba. tylko takie wiadomości proszę nam tu podawać!!!!

Manka twój mąż z tych co nie trzeba po nim poprawiać albo ty z tych co im nie przeszkadza he he. Mój P dobrze sobie ze wszystkim radzi ale ja należę do osób swego czasu pedantycznych i teraz stale wszystko jest nie tak dokładnie jak ja bym to zrobiła.
Często odpuszczam sobie bo oszaleć można. Wystarczy że cukierniczka stoi inaczej a mnie już nerwy biorą.

No przyznaje, zazwyczaj nie jestem az tak czepliwa chociaz jak ja cos posprzatam a ktos mi to przestawi to dostaje szalu :p
Ale tu bardziej bym powiedziala, ze maz chyba ma jakies pokrewienstwo z pedantycznoscia chociaz pedantem nie jest :p ale ma to po rodzicach, u nich w domu nie ma ani pylka kurzu :D My nie wyznajemy zasady ze dom to muzeum, ale raczej oboje nalezymy do osob, ktore chca miec wszystko ladnie i czysto wiec jest dobrze i na tym tle nigdy sie nie klocimy ;)

manka_tk ja w 15 tygodniu tez jeszcze nie czulam a to jest moja druga ciaza :) zaczelam czuc dopiero kilka dni temu :) i z kazdym dniem rusza sie mocniej i wyrazniej :)

Mala_Mi_89 , Agiszonek u mnie tez dzisiaj spagetti:-D

Dzień spagetti... :-D

Dziewczyny czy Was też męczy nadkwasota?? Mnie wcześniej bardzo sporadycznie dopadało ale od wczoraj to non stop niemal.. cokolwiek zjem, cokolwiek wypiję, położę się za płasko - od razu piecze jak cholera... Kupiłam Rennie miętowe.. pomaga ale na chwilę.. :baffled:

reklama
missoni najważniejsza data porodu to potrzebuję imię twoje zapisałam że chłopczyk też i ew. jak chcesz możesz podać miasto lub lokalizację ale termin porodu musi być!!! :-)

Agiszonekno jeszcze trochę czasu jest :-)

Sarna super wiadomości!!!:-)

Do góry