reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Witam!!

Powiem wam, że zdziwiłam się, ze można was /nas czytać bez zalogowania. Tak nie powinno być w ogolę na żadnym forum. Bo są tu sprawy intymne bardzo.

reklama
Witam!!

Powiem wam, że zdziwiłam się, ze można was /nas czytać bez zalogowania. Tak nie powinno być w ogolę na żadnym forum. Bo są tu sprawy intymne bardzo.

Zobacz ile tu jest wątków/ tematów/ ilu użytkowników. Logowanie to żaden problem. Tworzysz jakikolwiek Nick i już czytasz choć bez logowania także się czyta. Nam chodzi o dostęp tylko dla wskazanych osób.
Mamy jasność już że zamykamy wątek. Mam prośbę by jasno napisały osoby których nie ma na naszej liście a chcą mieć dostęp.

Cien zabawną masz babcię ;)

Barbra przyjemne mieszkanko :tak: niezla cena, u nas za taką kwotę to jakąś nędzna klitke tylko da sie znalezc:sorry: na pewno komfort mieszkania samemu jest inny ;)

Agiszonek && ja dzis tez wizytuję

Paulina gratuluję ruchow:tak:

Siwa to sobie obydwie pewnie poczekamy, zakladam ze usg dopiero za 4 tyg

Ania da sie czytać, ale bez zalogowania zdjec nikt nie zobaczy ;)

Bar Bra- kurcze, świetnie mieszkanie za taką kasę. U Was takie ceny na Śląsku? My jak chcieliśmy pod Poznaniem kupowac to za 220 tys. mieliśmy zaledwie 48 m :/. W małym zadupiowym Gnieźnie, w którym mieszkamy za 220 tys.mamy 62 m.
Ja też jestem za tym żeby pozamykać wątki, jesli jest taka możliwość. J
Jak tam u Was ze spaniem laski? Ja dzisiaj obposzłam spać o 22, o 24 już się przebudziłam i do 4 kręciłam w łóżku :/. tragedia!
P.S. Mój maluch od wczoraj wieczora mega aktywny, kopniaki już prawie zaczynają boleć :p.

Dzien dobry. W nocy sie budzilam ale w miare spałam. Katar lepiej niz wczoraj ale od smarkania chyba mam taki ucisk w klatce jak smarkam albo cos robie. Jak siedze jest ok chyba nadwyrezylam sobie miesnie o_O
Poszlam do piekarni kolo domu i myslalam ze nie wroce taka słaba jestem a jeszcze dzisiaj musze jechac do diabetologa :/

nie no pewnie, że założyć konto to pikuś, ale to znów już jakas droga do znalezienia kogoś kto by no kopiował czy coś innego.

Też chce mieć dostęp :D

Cześć mamusie!
Miałam dziś wizytę i liczyłam na to,że na kolejnej podejrzymy płeć, niestety lekarz mnie rozczarował. Kolejna wizyta za 3 tyg., ja będę w 19 tyg. , a gin powiedział,że dopiero po 20 zobaczymy czy to chłopczyk czy dziewczynka, więc na tej wizycie też nic się nie dowiem. Także muszę uzbroić się w cierpliwość i zaczekać jeszcze 6 tygodni !
Powiedziałam lekarzowi,ze czuję ruchy maluszka, to stwierdził:"Tak wcześnie?!"
Bez przesady, chyba wiem co czuję, nie powiedziałam,ze czuję kopniaki, tylko ruchy, jak się delikatnie przemieszcza, porusza :-)
Usg dziś mi nie robił, nie widziałam mojego serduszka, nie wiem jak duże jest, ale za to pierwszy raz usłyszałam jak bije :-):-):-)

Od ostatniej wizyty przytyłam 3 kg :szok:

pozdrawiam !:-)

Ja się witam na chwilkę bo dziś zaszaleję i lecę na zakupy dostałam w prezencie bon na zakupy i idę zaszaleć :-D
umeblowanie mieszkania może zostać jeżeli będziemy chcieli tzn kuchnia zostaje bo jest pod zabudowę a reszta to jak się dogadamy :-)a ceny właśnie tak wyglądają ale bywa drożej tylko wtedy takie mieszkania długo się nie sprzedają:-p
ja wam opowiem poźniej co miałam w nocy bo teraz muszę zjeść śniadanko i lecieć do apteki po glukozę bo jutro mam badania :-(

reklama
Witam mamuski :)
Mnie ostatnio cos dosc glowa pobolewa i na dodatek dzis znow mialam bliskie spotkanie z kibelkiem..
Ruchow ani zadnych rybek w brzuchu jeszcze nie czuje ale juz nie moge sie doczekac :)
Tez chce miec dostep do wszystkich zamknietych watkow :)
Barbra sliczne mieszkanko. Nie ma jak na swoim :)
Kciuki za wizytujace trzymam :p

Do góry