reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

to nasze przyszłe mieszkanie dogadaliśmy się ze znajomym :-)ale dostępne dopiero maj-czerwiec bo on się buduje ale na razie coś wynajmiemy mamy już coś na oku ale na razie nic więcej nie mówię bo nie chce zapeszyć:-)jutro dzwonię się dogadać to może wam coś już potwierdzę ale jest światełko w tunelu że będzie lepiej bo powiem wam że babcia w nocy nie spuszcza wody więc jak ja idę siku z zamkniętymi oczami bo jak je otworzę to już nie zasnę:-p to wchodzę do kibla i od razu mi się zwracać chce tak wali moczem a ona ma już 87 lat więc trudno jest jej to przetłumaczyć że wody w kiblu się nie oszczędza:wściekła/y: dlatego mam nadzieję że wszystko wypali z tym wynajmem i w listopadzie już będziemy u siebie :-)
a to jest to które kupujemy :-)
Mieszkanie na sprzedaż Knurów - 63 m² - 3 pokoje - 205 000 zł • otodom.pl

reklama
Nailie tak sobie. Ból gardła minał ale okrutnie zatkany nos, brak snu i bol glowy i oczu ze zmeczenia spowodował że przeleżałam w łóżku cały dzien. Na cale szczescie nie mam goraczki wiec moze obejdzie sie bez lekow :)

Trzymajcie kciuki jutro idę do lekarza do południa. Stresa mam....lekarz alergolog ostatnio mi takie leki przepisał że kobieta w aptece jak jej powiedziałam że jestem w ciąży za głowe się złapała....nie kupiłam ich. Za to dermatolog dała mi leki na bazie alkoholu....dziś się zorientowałam że przez skóre przecież to przechodzi a używam już tydzień....ciekawe co mi gin powie....

BarBra super mieszkanko:tak:
wszystkiego najlepszego i tym młodszym i troszkę starszym solenizantkom, czy to ma wielkie znaczenie kto ile kończy? :rofl2: ważne jest to co nas tutaj połączyło, pomimo wieku wszystkie podobne stany i nastroje przeżywamy ;-)
a i tak, jak najbardziej chciałabym, żeby był mniej oficjalny wątek, żeby nie wszyscy mieli dostęp:sorry:
chciałam dodać kiedyś zdjęcie, ale jakoś mnie to powstrzymało, że każdy może wejść i zobaczyć :zawstydzona/y: mam kompleksy :baffled:

Ostatnia edycja:
I znów pierwsza :)
Ok dziewczyny jeszcze dziś napiszę do administratora o zamknięcie wątku ze zdjęciami. Wszelkie nasze sprawy o których nie będziecie chciały tu pisać publicznie będzie można tam zamieszczać. A kto wie może z czasem i ten wątek zamkniemy..

Witam się i ja ;)
Barbra mieszkanko fajne,szybko zleci i będziecie na swoim

Agiszonek kciuki juz ściskam

Tez jestem za zamkniętym wątkiem , tu nas może wiele osób czytać ;)

Hej dziewczyny :-) mogę się pochwalić że 2dni temu poczułam pierwsze ruchy dzidziusia niesamowite uczucie jeszcze na zewnątrz nie czuć jak się rękę przyłoży ale w środku juz dostaje serię kopniaków :-) wczoraj jak narzeczony się przytulił i miał rękę na brzuchu to tylko czułam jak mu pod ręką kopalo a on smacznie spał a mi się śmiać chciało.
Agiszonek trzymam kciuki za wizyte
Bar Bra super mieszkanko jednak co swoje to swoje. Oby wszystko się udało ;-)

reklama
Witam i ja :-)

Bar Bra i Fanti wszystkiego najlepszego :-)
Bar Bra mieszkanie super szybko wam zleci do czerwca jak juz będzie maluszek :-)

W piątek byłam na wizycie ale bez usg, wszystko u mnie dobrze. Tętno maluszka w normie i wyniki badań tez dobre. Usg połówkowe mam 28 października a 30 wizytę z wynikami.
Ja tez jestem za zamkniętym forum, bo teraz jakoś boje się wstawiać zdjęcia :-)
Miłego dnia

Do góry