reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Dziękuję za życzenia dziewczyny :tak:
A co do tego, że mamy tyle lat na ile się czujemy.. hmm.. ja ostatnio czuję się jak staruszka.. był moment, że uważałam, że jestem już za stara na ciążę.. Mąż dziś, kiedy wspomniałam,że ma starą żonę to mi powiedział, że ma nie starą a dojrzałą żonę.. :baffled:
Synek jakiś czas temu przeliczał, ile on będzie miał lat, jak Bronek będzie miał tyle.. i pyta :
-Mama a jak Bronek będzie miał 14 lat to ty ile będziesz miała?
-mówię, że będę po 50- tce.. a on na to:
-To ty po 50 chcesz dziecko wychowywać???? Za stara będziesz..

reklama
Fanti, wszystkiego najlepszego! pewnie jesteśmy w podobnym wieku:)

u mnie sobota była pracująca, a dziś na spokojnie i spacerkowo, chociaż przed południem udało mi się zrobić małą segregację w pokoju syna, bo znow się tyle tego nazbierało..

jeśli chodzi o zablokowanie wątku z fotkami to jestem za, w końcu nikt oprócz nas nie musi podglądać naszych brzucholi:)

Cień, życzę szybkiego powrotu do zdrowia, myślę, że echo można zrobic po to podobna zasada jak usg

Edit nie czytaj głupot w internecie! Wszystko będzie dobrze i maluch urodzi się wtedy, kiedy powinien :tak:

Cień to chyba jesteś na dobrej drodze do wyjścia :tak:

Mała_Mi jak się czujesz?

Dzastibasti u nas dziś były z 23 stopnie! Jak tak dalej pójdzie, to ja się zastanawiam czy w ogóle zima będzie w tym roku

Fanti wszystkiego najlepszego, 18 skończyłaś, tylko to się liczy ;-) Co do zamkniętego to jestem za, ale póki co tylko na zdjęcia i ewentualnie bardziej "prywatne" pogaduchy - tu nigdy nie wiadomo kto nas może podczytywać ;-)

Mam nową zachciankę - na kluchy śląskie. Dodam, że ja ziemniaków prawie w ogóle nie jem :sorry:

Ostatnia edycja:
Ja też jestem za zamkniętym wątkiem.

Najlepszego Fanti :tak: Bar Bra dla Ciebie również ;-)

My też dzisiaj wybraliśmy się rodzinnie na spacer do lasu, teraz mam wszędzie pełno żołędzi. Pogoda ostatnimi dniami jest cudowna, jeszcze można się wygrzać.

Solenizantki sto lat ! :-) Widzialam za oknem ze pogoda super a tu trza w murach siedziec ....Kurcze od tych plastrow mnie swedzi wszedzie...Dzis mialam nadzieje na rosolek w szpitalu ale niestety ale na szczescie maz mnie podratowal i przyniosl caly sloik ;-) Babcie mialam na odwiedzinach i spytala o laptopa.powiedzialam ze od mamy pozyczylm a ona :ze laptopa by mi dala ze powinnam z rozancem siedziec i rzykać (po slaksu modlic sie ) ;-) hehe:-)
Trzeba isc spac ;-) Dobranoc ;-)

reklama
Do góry