reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za nadchodzące :-)

Ja też mam problemy ze snem, budzę się koło 2- 3 i nie mogę usnąć tak do 4-5. Chyba wyspie się za rok i to mimimum :-)

Ja w zeszłym tygodniu czułam ruchy przez 3 dni i to bardzo wyraźnie, a po trzech dniach się skończyło i juz nic nie czuje, nawet muskania. Na szczęście jak w piątek byłam na wizycie to tętno było idealne i ginekolog powiedziała że pewnie się obrócił i w plecy mnie smyra :-)

reklama
Eh a ja się nie mogę doczekać takich wyraźnych ruchów, widocznych na zewnątrz. Wiele razy słyszałam jak kobiety narzekały na czas ciąży a dla mnie to był najcudowniejszy czas. Teraz też może trochę późno zaczęłam się cieszyć ale cieszę się każdym dniem i każdym odczuciem.

A ja jeszcze ruchów nie czuje i muskania też nie. Nie mogę się już ich doczekać :-) Jutro idę na wizytę to pooglądam co w brzuszku moim słychać :-D A 19.10 idę na drugie USG prenatalne :)

Jutro mam rano wizytę u gin i ciekawa jestem czy będzie usg a jak nie to 22 mam prenatalne to na bank będzie i to dokładne. A czy przy 2 prenatalnym też robią testy z krwi?

Volka ja jak tylko się obudzę (zazwyczaj 2 albo 4 w nocy) to pół godziny muszę coś poczytać, zanim zasnę :sorry:

Barbra ale wcześnie masz badanie z glukozą, ale może im wcześniej tym lepiej.

La_Luna o, to chyba dużo dziś wydałaś :rofl2:

Chrobek uważaj na siebie ;-) Na wrześniówkach też wciąż działa, z tym że my otworzyłyśmy ok pół roku po urodzeniu dzieciaków

Sarna Twoje urodziny? Wszystkiego najlepszego ;-)

Ja też po wizycie, usg tak jak myślałam nie było, przytyłam niecały kilogram i dostałam prochy przeciwskurczowe na brzuch, mam nadzieję, że coś na te bóle pomogą... Następna wizyta 2 listopada

reklama
Dziewczyny kciuki za wizytujace-na pewno wszystko wporządecczku:)
Ja mam teraz 22 wizyte i tez mowila,ze bedzie dłuższe badanie,więc dokładnie sobie pooglądam:) i mam nadzieję potwierdze płeć:)

Do góry