reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Sylvi gratuluję córki choć to jeszcze może się zmienić ;)
Ja mam od wczoraj mega zły humor I czuje że się w doła zmienia.

Też mi to mówili wszyscy jak powiedziałam ze z usg 14 tydzień i córeczka . Ale lekarz mnie zapewnił ,że jest pewien ze juz nic nie wyrośnie na tym etapie . Wiec myślę że Sylvi dziewczynce także ☺

reklama
Ale się zdarza niestety. Ona rodziła tydzień przede mną i pamiętam jak się modlilam by Hania została Hanią. Oby u nas takich przypadków nie było ;)

no zdarza się, zdarza:) Gin powiedział że jest prawie pewny:) więc zobaczymy na połówkowym. z synem się nie pomylił;) myślę, że częściej są pomyłki w drugą stronę, u mojej koleżanki do 25 tc był chłopak a potem dziewczyna:)

Fanti nie smuć się. udzielił ci się nastroj jesiennej pogody?

Własnie pomyłki cześciej są jak lekarz mówi, że jest dziewczynka a okazuje się, że pitek się schował. Jak już powie, że jest chłopak to raczej pitek mu nie odpadnie :p. U mnie tak było, dwa pitki nagle wyrosły w 25 tyg. :p

Ja mam nadzieje,ze mój się nie pomylił ,bo ogłosiłam juz wieku osobom ,że będę miała córeczkę . I ciesze się ogromnie ,że parka itp .. chyba bym depresji jakieś dostała heh ☺

Od kilku dni bola mnie zebra po lewej stronie na gorze, tak jakby zaraz pod lewa piersia no albo cos pod tymi zebrami, nie wiem i ten bol jest taki dziwny, powoduje nawet troche taki dyskomfort.. niby czytalam o tym ze zebra moga bolec i plecy no ale to chyba bardziej te zebra, ktore sa nizej, sama nie wiem.. mam nadzieje, ze niedlugo minie bo masakra.
A co do plci no to rozne rzeczy sie zdarzaly :D ale zdrowie najwazniejsze i tego sie trzymajmy ;)

reklama
no zdarza się, zdarza:) Gin powiedział że jest prawie pewny:) więc zobaczymy na połówkowym. z synem się nie pomylił;) myślę, że częściej są pomyłki w drugą stronę, u mojej koleżanki do 25 tc był chłopak a potem dziewczyna:)

Fanti nie smuć się. udzielił ci się nastroj jesiennej pogody?
Niestety chyba pełnia mnie tak osłabia. I złe wiadomości :(
Własnie pomyłki cześciej są jak lekarz mówi, że jest dziewczynka a okazuje się, że pitek się schował. Jak już powie, że jest chłopak to raczej pitek mu nie odpadnie :p. U mnie tak było, dwa pitki nagle wyrosły w 25 tyg. :p
Dokładnie! Kiedyś już pisałam jak do końca prawie Mój syn był córka na każdym usg by 2 tygodnie przed wyjściem okazać się chłopakiem.
Z chłopca dziewczynę trudniej zrobić niż odwrotnie bo "co urosło to już nie odpadnie"

Do góry