reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Sylvi gratulacje:-) Jak ja już bym chciała wiedzieć....
A ja właśnie umyłam podłogi i taaaaka zmęczona jestem, że teraz leżę i film oglądam:rofl2:

reklama
Sylvi gratuluję i jednocześnie zazdroszczę . No zaczynają się teraz dziewczynki...

A to moje dziecko dziś chciało zrobić zdjęcie

Sylvi gratuluję :)

Chrobek mały fotograf rośnie :D

Ja dziś bez sił jestem. Nie dość, że coś wyjątkowo spać nie mogłam, to jeszcze chora jestem cały czas.

Dzięki dziewczyny:) cieszę się, że będzie parka:)

ja też dziś słabo się czuję, głowa mnie boli przez tą pogodę..gin mi kazał się zbadac u internisty bo mój kaszel mu sie nie podobał, więc w poniedziałek się pewnie wybiorę jak nie przejdzie..no i dostałam żelazo na moją słabą krew.

Bra Bra proszę dopisz mnie do listy. 5 razy pisałam do Ciebie wiadomość i chyba nie dochodzą.
Termin na 05.03.2016. Moje imię Olga. Jestem z Krakowa. Płci nie znam :(
Dziękuję.
Bar Bra pisalam, ze w pon lista sie zajme ;)
Ja mam takie, że mąż grozi mi wyrzuceniem z sypialni [emoji14]
Moj przywyknal ;) Takie uroki ;)
Ja juz po wizycie.wszystko ok. Będzie dziewczyna ☺
Teraz sie dziewczynki ujawniaja ;)

Ja bylam na zakupach, bo do Polski lece i musialam glupot nakupic ;) Oczywiscie nie bylabym soba jak bym czegos bobo nie kupila ;))
uploadfromtaptalk1443281640285.jpg

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1443281640285.jpg
    uploadfromtaptalk1443281640285.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 65
Natka ale sliczne rzeczy kupilas ! :)
Sylvi gratuluje coreczki :)
Chrobek ale masz slodka coreczke, super, ze teraz synek, bedziesz miala parke :)

Ja dzis ogladalam meble do pokoju, szafa taka dwudrzwiowa, lozeczko i komoda na ktorej jest przewijak :) strasznie nam sie spodobaly nawet mojego kusilo zeby kupic no ale jeszcze go wstrzymala bo w domu to zdazylyby mi sie znudzic :D
I tez mnie strasznie kusi cos kupic ale to jak pojade na urlop do Polski to na pewno sie skusze :)
A i mojemu mezusiowi coraz bardziej podoba sie imie Mikolaj dla synka wiec moze jednak tak bedzie, zobaczymy :)

Sylvi gratuluję córeczki ☺

Mnie piersi tylko pobolewaja jak dotykam . Te żyły tez mam i brodawki takie duże . Ale nalotów żadnych nie mam

reklama
Sylvi gratuluję córki choć to jeszcze może się zmienić ;)
Ja mam od wczoraj mega zły humor I czuje że się w doła zmienia.

Do góry