reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Cocosh ja tez nic nie czuje [emoji14] A gazy mam takie, ze szkoda gadac :)

Sylvi tez mam takie biale kropki na sutkach (nalot). Chyba to warstwa ochronna ;)

Cien zyly to ja mam od pierwszych tyg. ciazy. Dzieki tym zyla sie domyslilam, ze cos jest na rzeczy.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
chrobek- u nas Emiśka miała być Antosią, ale nam się przed porodem odwidziało. Potem trochę żałowałam, a teraz sobie nie wyobrażam tego, aby Emilia miała mieć inaczej na imię.
Jak okaże się, że w brzuchu mieszka dziewczynka, a z m nie będę umiała znaleźć kompromisu co do imienia to pewno stanie na Antoninie. On na wszystkie moje propozycje kręci nosem, a sam od siebie nic nie zaproponuje. A ja chciałabym wiedzieć jakie ma typy.

Strasznie podoba mi się imię Antonina, ale źle nam się kojarzy z mężem więc odpada :)

Bra Bra proszę dopisz mnie do listy. 5 razy pisałam do Ciebie wiadomość i chyba nie dochodzą.
Termin na 05.03.2016. Moje imię Olga. Jestem z Krakowa. Płci nie znam :(
Dziękuję.

Cocosh ja tez nic nie czuje [emoji14] A gazy mam takie, ze szkoda gadac :)

Sylvi tez mam takie biale kropki na sutkach (nalot). Chyba to warstwa ochronna ;)

Cien zyly to ja mam od pierwszych tyg. ciazy. Dzieki tym zyla sie domyslilam, ze cos jest na rzeczy.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Ja mam takie, że mąż grozi mi wyrzuceniem z sypialni :p

No właśnie ja mam te sutki takie bolesne jakby szpile mi ktoś wkładał. Brodawki też. Raz jedna boli raz druga. Dziś w nocy to mnie nawet ten ból obudził :-( Zadzwonię do znajomej lekarki od chorób piersi, może ona coś podpowie.
I też mam gazy...dobrze że narzeczony póki co nie mieszka ze mną :-) A ruch chyba wczoraj poczułam...jakby mi się coś w brzuchu przekręcało i lekkie kopnięcie, ale nic wyraźnego jeszcze nie ma. Wizyta dopiero 9.10

Ja podam po wizycie w poniedzialek bo moze poznam płec :) Moje piersi cale w widocznych naczyniach zyłkach. Sutki zrobily sie wieksze i suche zaczelam smarowac dwa razy dziennie olejem kokosowym jest lepiej. A bol raz wiekszy raz mniejszy ale towarzyszy mi od samego poczatku i mysle ze predko sie go nie pozbede ;)

reklama
Do góry