reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Wróciłam z parapetówki i jeszcze Was poczytałam. W ciągu dwóch ostatnich dni dużo jadłam....chyba to jest przyczyną brzucha który wyrósł! A na wadze 2 kg w dwa dni :-)

reklama
Manka ja wczoraj miałam taki ból pod biustem,żebrem z prawej strony .. aż się wystraszyłam .. ale stwierdziłam ,że chyba za dużo dziś w pozycji siedzącej bo byłam cały dzień w gościach I ponad 10km autem w jedna stronę .. cisgle w pozycji siedzącej praktycznie ... miałam takie bole ale pod koniec ciąży poprzedniej .. jak synek był duży i pod żebrami się układał I nie wiem czemu tak wcześnie teraz . Na pewno nie przez dziecko bo jest nisko i małe

Edit a 10 km w jedną stronę to dużo?? Toż to 10-15 min jazdy, chyba że jedno zero ci wzięło :p
Pamiętacie ten filmik ostatnio z głównej babyboom "co się dzieje z ciałem w ciąży" jak coś mnie kluje, boli, strzyka to zrzucam ma przemieszczajace się narządy i wyginajacy się kręgosłup ;-) z tymi dolnym zebrami to by się zgadzało bo one idą w górę w pierwszej kolejności, kiedy plecy idą do tyłu.

Edit a 10 km w jedną stronę to dużo?? Toż to 10-15 min jazdy, chyba że jedno zero ci wzięło :p
Pamiętacie ten filmik ostatnio z głównej babyboom "co się dzieje z ciałem w ciąży" jak coś mnie kluje, boli, strzyka to zrzucam ma przemieszczajace się narządy i wyginajacy się kręgosłup ;-) z tymi dolnym zebrami to by się zgadzało bo one idą w górę w pierwszej kolejności, kiedy plecy idą do tyłu.

Hihi uciekło mi "0" . Ja to panikuje tez ,bo kluje mnie tak jakby jajnik prawy . I jak chodzę czuje dyskomfort .. :( dobrze ,że mam wizyte w tym tygodniu jakoś .. mam nadzieje,ze się uspokoje.

A my wczoraj bylismy na urodzinach u znajomych i mialam okazje sie najesc a nawet lekko przejesc ;) ale malenstwo zadowolone bo ciagle sie ruszalo. No i wiekszosc sie dowiedziala o ciazy, ciotka m ciagle na mnie patrzyla chyba byla w szoku.

jeju laski jak wam zazdroszczę że już chociaż pi razy oko znacie płeć, ja idę w piątek to będzie chyba 19 tydzień i mam nadzieję że mi w końcu gin coś powie bo narazie milczał :crazy:
za to od wczoraj już na pewno czuję ruchy : )))) wcześniej nie byłam pewna a teraz już ostro czymś mnie "wali" :D
miłej niedzieli :-*

Ja coś mam dziś zły dzień . Prasowa łam ciuszki dla męża siostry po moim synku i tak mi się w głowie zakręcilo ... teraz nie mam siły funkcjonować normalnie .
Ja choć czuje ,ze dziewczynka j lekarz potwierdził to jednak strach jest ,że coś jeszcze tam wyrośnie .. oby nie bo drugie dziecko - córeczka to moje marzenie

edit89 daj znac co powie lekarz bo mnie też tak kłuje, ciągnie w prawym boku...czasem też w lewym. Jakby jajnik...i mam kłucia też w pochwie i kroczu, ciężko mi to zlokalizowac. Ja mam wizytę dopiero 9.10.
Dziś już byłam w wc i na wadze znów 2 kg mniej i brzuch zmalał, więc to było typowe przejedzenie. Mam wrażenie że ten brzuch wogóle nie urósł jeszcze :-(a to już 17 tydzień. Wagę mam startową....na początku 2,5 kg schudłam

reklama
Do góry