marcowa 07
Fanka BB :)
Dziewczyny spokojnie bez panikiObecnie chyba jesteśmy w takich tygodniach ciąży, że zanikają objawy typu mdłości, wymioty itp., a nie wszystkie czujemy ruchy dzidziusia, ale to normalne, bo w różnych tygodniach maluszka się wyczuwa :-) Brzuchy nam rosną i się wszystko rozciąga, dlatego niektóre odczuwają bóle i puki nie są one jakoś bardzo mocne to nie ma co panikować :-) A, że USG nie możemy się doczekać to się nie dziwię, bo ja bym jak najczęściej na moją fasolkę patrzyła
![]()
Mi mama ciągle powtarza, że jak ona była w ciąży, to nie robili USG, nie podglądała nas co wizytę i urodziliśmy się zdrowiMiała od czasu do czasu jakieś objawy, ale mówiła sobie, że wszystko jest dobrze :-) I mi powtarza ciągle, że mam za dużo nie czytać i się o wszystko mam nie martwić, bo więcej szkody niż pożytku z tego i dlaczego miało by być coś nie tak. I chyba nawet w to uwierzyłam, bo puki co spokojniejsza jestem :-)
No i dodam jeszcze, ze ruchów nie czuje, mdłości i wymioty także mnie opuściły, a nawet czasami się czuję jakbym nie była w ciąży, bo tak dobrze![]()
Pocieszyłaś mnie trochę