reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

dziewczyny ten kotek skradł mi serduszko ale nie mogę jej wziąść nie mam w tej chwili warunków do tego :-(siedzę i płacze jak cos takiego mogło spotkać tak małe stworzonko które chce walczyć chce żyć a nie ma jak mu pomóc :-( napisałam pani która w tej chwili się nią opiekuje że ma się zwrócić do mnie jak by coś potrzebowała bo mieszkam blisko i jestem chętna do pomocy:-(

reklama
ja już jestem dzidzia rośnie jest wszystko ok i na 100% to chłopak :-) wrzucę zdjęcie ale jest niewyraźne bo strasznie brykał maluszek:-)

BarBra gratuluję!!!:tak: Mamy kolejnego chłopaka.. coś czuję, że niedługo będziemy zakładały marcową drużynę piłkarską.. :-D

Poprzednim razem czułam całą sobą, że będzie dziewczynka ale ubierałam się intuicyjnie na niebiesko.. i okazał się chłopiec..
Teraz chyba bardziej chciałabym chłopca ale jak sądzę, znów będzie niespodzianka..:sorry:

A taki fajny filmik znalazłam tu na stronie.. Zobacz, co się dzieje z twoimi narządami podczas ciąży. Niesamowite - BabyBoom.pl

BarBra gratuluję!!!:tak: Mamy kolejnego chłopaka.. coś czuję, że niedługo będziemy zakładały marcową drużynę piłkarską.. :-D

Poprzednim razem czułam całą sobą, że będzie dziewczynka ale ubierałam się intuicyjnie na niebiesko.. i okazał się chłopiec..
Teraz chyba bardziej chciałabym chłopca ale jak sądzę, znów będzie niespodzianka..:sorry:

A taki fajny filmik znalazłam tu na stronie.. Zobacz, co się dzieje z twoimi narządami podczas ciąży. Niesamowite - BabyBoom.pl

fajny ten filmik :-)

asieńka 8 marca to sobie możesz zrobic prezent na dzień kobiet :)
sonko gratuluje tak dużej rodziny. Dobrze przeczytałam że jesteś w piątej ciąży?
Ja dziś trening Chodakowskiej zrobiłam. Bez cwiczeń na brzuch. Ogólnie cwiczyłam z nią od stycznia. Schudłam 5kg i bardzo się wzmocniłam. Teraz wracam do treningów głównie na nogi i ręce. Nie mam mdłości, nie mam brzucha...tylko biustonosze jakieś ciasne się zrobiły :) Byłam na zakupach to pani dała mi bez pushapa jeden z miseczką C i co......i był dobry :-)!!!

reklama
A wogóle to codziennie puszczam dziecku z youtuba muzyke dla kobiet w ciąży...głównie klasyczną. Najlepszy jest MOZART!
I dowiedziałam się od pacjentki, która chodzi do mnie na terapie, że super książka jest : jak zrozumiec noworodka. Polecała bardzo. Dziś kupiłam za 15zł na allegro używaną.

Do góry