reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Anula strasznie mi przykro
dzastibasti witamy na pokładzie;-)

ja jestem a raczej byłam z Wrocławia (jak ja uwielbiam to miasto, mam nadzieję, że kiedyś powrócę:tak:), moją pierwszą ciążę prowadziła dr. Ewa Makacewicz i w sumie byłam zadowolona

idę dziś do lekarza i mam lekki stres, oby wszystko było ok i oby to nie były bliźniaki;-)
co do dolegliwości ciążowych to u mnie poza bólem piersi i zgagą narazie nie ma innych i oby się już nie pojawiły. Niestety nie mam też apetytu, a chuda jestem jak szkapa haha

Co do pracy to u mnie jest śmieszna sytuacja, przez dwa lata staraliśmy się o dzidzię i tylko dlatego chodziłam do pracy, której nie cierpiałam, kiedy po dwóch latach stwierdziłam, że chyba nie zajdę już w ciążę i złożyłam wypowiedzenie to po 3 tyg okazało się, że jestem w ciąży, widocznie wyluzowałam się i zaskoczyłam, No i teraz będę musiała w pracy wszystko odkręcać, oby się udało.

pozdrowienia

Trzymam kciuki żeby w pracy się wszystko dało odkręcić
Ja też siedziałam w mojej robocie aż zajdę w ciąże no i się udało mam nadzieję że uda mi się potem znaleźć coś innego i nie będe musiała tam wracać

reklama
Moja tez to pierwsza ciąża :-) ale jak dziecko się urodzi na pewno o wszystkim zapomnimy :-)
Poziomka na pewno będzie wszystko okey ;-) będziemy trzymać kciuki, ja również nie mam apetytu lecz mam straszne mdlosci i musze od rana choć jedna Skibke chleba wcisnąć żeby choć trochę mi się polepszylo

dzastibasti witaj.
laski was też brzuch boli non stop? no od wczoraj to masakra ,leżenie chodzenie nic nie pomaga.caly dól brzucha z jajnikami boli.chyba gorzej niż na @

Mnie jajniki jak sie za duzo nachodze a tak to mnie nic nie boli.

Ja jak tylko wstane musze cos zejax bo inaczej odrazu mnie mdli.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

dzastibasti witaj.
laski was też brzuch boli non stop? no od wczoraj to masakra ,leżenie chodzenie nic nie pomaga.caly dól brzucha z jajnikami boli.chyba gorzej niż na @

moze weź sobie nospe, ja prawie przez cała pierwsza ciąże brałam razem z lekami na podtrzymanie wiec na pewno nie zaszkodzi

natka no ja dzis to wmuszam wlasnie kanapke w siebie bo nic przez gardlo mi nie przechodzi,w glowie mi sie kreci,polezec tez nie mam zbytnio jak bo to syn to obiad musze zrobic ogarnąć......tylko checi brak na to i chyba mlodego namowie zeby ze mna polezal troche

Hej

Ale pogoda do du... Siedzimy z Hanka w domu i oglądamy książki.

Dzastibasti witaj wśród marcowe.

Yelonek, poziomka kciuki za dzisiejsze wizyty. Dajcie znać koniecznie po

nie mam w domu R ma kupic no ja pierwsza ciaze mialam zagrozona do 12 tyg moglam wstawac na siku ciaza ktora trwa 9miesiecy a ja 12 razy na potrzymaniu w szpitalu bylam,final taki byl ze ciaze przenosilam pozniej:-)

Cześć Dziewczny,

u nas też pogoda pod psem. Dziś obudziły mnie po 4 mdłości, ale na szczęście przeszło po zjedzeniu. Mnie dziś też brzuch jakoś bardziej boli, trzeba się trochę pooszczędzać.
Fruzka, myślę, że spokojnie możesz wziąć nospę jak bardzo boli, ja w pierwszej ciązy brałam i wszystko ok. Narazie bóle nie są jeszcze takie silne, wiec czekam z nospą.
Dzastibasti witaj:)
Ja odczytałam własnie online wyniki z tej nieszczesnej zle zrobionej bety, ale i tak mi to nic nie mówi, 2,59 ng/ml, gdzieś wyczytałam ze powyzej 2 jest na pewno ciąża więc chyba ok.

my właśnie z synem robimy gofry:)

Udanych wizyt!

reklama
Do góry