reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Siwa no Hania za niedługo dwa lata będzie miała. Ale ona od urodzenia drobna, jak się urodziła ważyła 2650

ALISZA a mialaś usg?czy polozna nie robi ??bo nie wiem.bede dzwonic do lekarza i sie sprobuje na dzis umowic za bardzo mnie boli jeszcze do tego bol krzyza doszedl,mam zle przeczucia.......pojde prywatnie najwyzej bo do swojej sie nie dostane

Aliszia ty też UK, Irlandia czy coś tamtejszego? Ja już się gubię, jak nas przeniosą to trzeba listę zrobić.

Super ze wizyta udana

Fruzka masz rację idź do gina, skoro ten ból silny i niepokoi. Trzymam kciuki by było wszystko dobrze.

Tez sie zastanawiama kiedy. Pisalan wczesniej ze juz nas przenies powinni bo przeciez majowki i czerwcowki tez juz powinny byc rozpakowane ;)

Jak cos to ja sie chetnie lista zajme ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Fruzka pewnie wszystko jest dobrze, ale jak tak mocno Cię boli to lepiej iść, nawet dla własnego spokoju.

Natka fajnie jak się tym zajmiesz, bo ja już też się pogubiłam kto skąd jest :)

Dziewczyny poprostu napiszscie mi wszystkie na priv skad jestescie, na kiedy termin porodu i na kiedy kolejna wizyta. Ja to na google drive umieszcze i bedziecie wszystkie mialy dostep ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Jakby któraś się dowiedziała, że ma mieć bliźniaki to chętnie pomogę bom obeznana w temacie hehe ;)
Powiem Wam, że prawie codziennie mam wzdęcia a w szczególności wieczorem. Też tak macie? I ogólnie zupełnie inaczej niż na codzień i niż w poprzedniej ciąży wcale nie mam ochoty na słodycze. A u Was jak z tym jest?
Moje swędzenie nie mija i jeszcze w dodatku mam meeega katar :/

Do góry