reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Też trzymam kciuki :) Ja z tych przyszłych mam, które test ciążowy zrobiły późno, bo ponad tydzień po spodziewanej @ - od razu wyszedł pozytywny, potem jeszcze jeden też pozytywny no i na bete poszłam we wtorek - wynik wskazuje 6 tydzień :) We wtorek idę na wizytę i mam nadzieję, że lekarz potwierdzi ciążę, puki co jakoś nie dowierzam:) Brzuch mnie nie boli, mdłości nie mam, jedynie piersi bardzo wrażliwe no i zapachy wyczuwam strasznie ... :)

reklama
dzastibasti witaj

Mnie boli brzuch tylko jak za dużo dźwigam mojego bąbelka. Pogoda u nas też okropna więc siedzimy w domku.

Dziewczyny trzymam kciuki za pozytywne wieści z wizyty.

Od kiedy zrobiłam testy to ograniczam się głównie do wyjmowania i wkładania go do łóżeczka na sen, na fotelik do jedzenia i jak na spacer idziemy. W ciągu dnia to na podłodze się bawimy. Kąpiele i całą resztę wieczorem i weekend robi mąż

Mi dziś moja mała usiadła na brzuch i gralysmy w łapki. Na dwór chodzimy już bez wózka w większości i czasami chce by ją nosić. A waży trochę ponad 10 kg.

moj syn odkad wie ze dzidzia mieszka w brzuchu to nawet nie chce na kolana siasc bo jak mowi zgniote Franie,nie wiem co mu z tą Franką hehe.tylko moj to kawał chlopa w tym miesiacu stuknie mu 8 i po roku

hej dziewczyny :-) ja juz po lekarzu, tzn nawet lekarza nie widziałam tylko odrazu z połozną miałam spotkanie. Zmierzyła mnie, zważyła, pobrała krew i próbkę moczu, załozyła kartę ciąży i dostałam pełno gaztetek, pamiętnik ciązy i różne zniżki do sklepów, także wszystko super. A za dwa tygodnie w sobotę przyjdzie do mnie do domu na dłuższe spotkanie, będziemy wypełniać historię chorób itd, No i wstępny termin 3 marca ;-)

Mój Bartuś nie ma jeszcze roku i też waży już 10 kilo, ale jest bardzo wysoki, wszyscy się mnie pytają czy ma już 1,5 roku. Nie obędzie się bez podnoszenia ich w ciąży ;)

reklama
Do góry