reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Witam mamuśki, wracam po wakacjach na wsi, bez internetu.... ;) Ja miałam usg 07.09 i astronauta mierzył 5,56cm... Usłyszeć bicie serduszka - to była piękna chwila! Apap można ale ja biorę dopiero w ostateczności :)

reklama
Mamy nowy fotelik Maxi Cosi Citi SPS. Jest lekki, łatwo się go przenosi miedzy samochodami. Mocuje się go za pomocą zwykłych pasów bezpieczeństwa. Ma certyfikat do używania w samolocie.

Ja wróciłam właśnie z urodzin mojego brata, dlatego szybciej nie pisałam co po wizycie :) Wszystko w porządku, dalej mam mierzyć ciśnienie 3 razy dziennie, bo w gabinecie wysokie. Moja fasolka jest bardzo ruchliwa, serduszko ładnie bije i Pani doktor się śmiała, że ewidentnie pragnie COŚ pokazać co ma między nóżkami :-D Jak jej powiedziałam, że ja czuje, że dziewczynka to mi zrobiła przybliżenie i wydrukowała zdjęcie, bo na jej oko to chłopczyk :-D Ale zobaczymy jeszcze na późniejszych USG czy się potwierdzi :-)

Mi znowu brodę i szczękę wysypało, a w sobotę idziemy do koleżanki na wesele. Mój tata się śmieje, że chyba będzie dziewczynka, bo mi urodę zabiera:zawstydzona/y:a już wiele mi z niej nie zostało:-p

Hej:)

Dżasti super wieści:)

LaLuna ja od poczatku ani krostki nie miałam a nagle jak mi wysypało to 6 na brodzie a teraz znowu jetsem "ładna" hehe i każdy mówi ,że u nas chłopak...zobaczymy:)

reklama
Do góry