reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Witam mamuśki, wracam po wakacjach na wsi, bez internetu.... ;) Ja miałam usg 07.09 i astronauta mierzył 5,56cm... Usłyszeć bicie serduszka - to była piękna chwila! Apap można ale ja biorę dopiero w ostateczności :)

reklama
Mamy nowy fotelik Maxi Cosi Citi SPS. Jest lekki, łatwo się go przenosi miedzy samochodami. Mocuje się go za pomocą zwykłych pasów bezpieczeństwa. Ma certyfikat do używania w samolocie.

Ja wróciłam właśnie z urodzin mojego brata, dlatego szybciej nie pisałam co po wizycie :) Wszystko w porządku, dalej mam mierzyć ciśnienie 3 razy dziennie, bo w gabinecie wysokie. Moja fasolka jest bardzo ruchliwa, serduszko ładnie bije i Pani doktor się śmiała, że ewidentnie pragnie COŚ pokazać co ma między nóżkami :-D Jak jej powiedziałam, że ja czuje, że dziewczynka to mi zrobiła przybliżenie i wydrukowała zdjęcie, bo na jej oko to chłopczyk :-D Ale zobaczymy jeszcze na późniejszych USG czy się potwierdzi :-)

Mi znowu brodę i szczękę wysypało, a w sobotę idziemy do koleżanki na wesele. Mój tata się śmieje, że chyba będzie dziewczynka, bo mi urodę zabiera:zawstydzona/y:a już wiele mi z niej nie zostało:-p

Hej:)

Dżasti super wieści:)

LaLuna ja od poczatku ani krostki nie miałam a nagle jak mi wysypało to 6 na brodzie a teraz znowu jetsem "ładna" hehe i każdy mówi ,że u nas chłopak...zobaczymy:)

reklama
Do góry