reklama
Ja w poprzedniej ciąży cały czas zażywałam kwas foliowy i magnez. Teraz mam innego lekarza i dał mi witaminy w których jest wszystko- aż się boję czy nie za dużo, nazywają się Symnatal Pro Baby.
Co do imion dla dziewczynki na pewno Nina, a dla chłopca temat otwarty Aleksander, Alan, Emil....myślę, że przez to pół roku to jeszcze pięć razy mi się zmieni![]()
Całe życie myślałam że dam synowi na imię tylko Aleksander - a teraz od roku kojarzy mi się z pedałowa tym małym rozpieszczonym gnojkiem (sorry za wyrażenia) no i nie przejdzie. Ogólnie dużo imion odpada ze względu na to, że znamy kogoś i źle nam się kojarzy
Z tego co czytam to system travel to poprostu wózek 3w1? Ten nasz właśnie ma fotelik i można wybrać łącznie chybaz 8 różnych modeli. Chyba że się myle i nie o to chodzi?Chocosh fajny wozeczek, ale u nas wchodzi w rachube tylko system travel bo czesto samochodem jezdze. Wiec podobaja mi sie z chicco, hauck i jeszcze jeden ale juz nie pamietam nazwy.
Mnie tez cos przeziębienie zaczęło dopadac.
dzastibasti
Fanka BB :)
Dzziewczyny ja właśnie w poczekalni na wizytę czekam. Lekkie opóźnienie jest. Trzymajcie kciuki bo jakaś niespokojna coś jestem :/
Dzastibasti trzymamy
Ja dla Hani miałam pierwszy fotelik Recaro i jakoś mnie nie zachwycał.
Nie zachwycał? Nie rozumiem ? Ja się kieruję bezpieczeństwem, a po tym względem podobno recaro nie ma konkurencji. Co Ci w nim nie odpowiadało? Znasz jakieś fajniejsze alternatywy?
natka90
Fanka BB :)
Dokladnie tak. Travel system to wozek 3w1. Ja chyba wezme travel system z Beep. Ale to sie okaze. Jakos sie jeszcze gleboko nad tym nie zastanawialam.Z tego co czytam to system travel to poprostu wózek 3w1? Ten nasz właśnie ma fotelik i można wybrać łącznie chybaz 8 różnych modeli. Chyba że się myle i nie o to chodzi?
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
reklama
&& za wizyte
Mi sie podoba camarelo lub bebetto, ale cena nowego powala. I tak postanowilismy kupic uzywany, tez pewno 3w1.
Ja nawet nie pamietam nazwy pierwszego fotelika, teraz mamy Maxi cosi i jestem bardzo zadowolona.
Mi sie podoba camarelo lub bebetto, ale cena nowego powala. I tak postanowilismy kupic uzywany, tez pewno 3w1.
Ja nawet nie pamietam nazwy pierwszego fotelika, teraz mamy Maxi cosi i jestem bardzo zadowolona.