reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

fajny ale ja muszę miec duże dmuchane koła. Będę mieszkać kawałaek od ulicy i droga jest takim żwikiem białym wysypana. Małe koła plastikowe się nadają niestety tylko po mieście.

reklama
Uuuu ten fotelik recaro jest super. Właśnie oglądam. Koleżanka mi wspominała o tej firmie, że właśnie mają najlepsze na świecie ale zapomniałam nazwy i dzięki Tobie w końcu sobie sprawdziłam. :)

Ja w poprzedniej ciąży cały czas zażywałam kwas foliowy i magnez. Teraz mam innego lekarza i dał mi witaminy w których jest wszystko- aż się boję czy nie za dużo, nazywają się Symnatal Pro Baby.

Co do imion dla dziewczynki na pewno Nina, a dla chłopca temat otwarty Aleksander, Alan, Emil....myślę, że przez to pół roku to jeszcze pięć razy mi się zmieni:-D

Całe życie myślałam że dam synowi na imię tylko Aleksander - a teraz od roku kojarzy mi się z pedałowa tym małym rozpieszczonym gnojkiem (sorry za wyrażenia) no i nie przejdzie. Ogólnie dużo imion odpada ze względu na to, że znamy kogoś i źle nam się kojarzy :)

Chocosh fajny wozeczek, ale u nas wchodzi w rachube tylko system travel bo czesto samochodem jezdze. Wiec podobaja mi sie z chicco, hauck i jeszcze jeden ale juz nie pamietam nazwy.
Mnie tez cos przeziębienie zaczęło dopadac.
Z tego co czytam to system travel to poprostu wózek 3w1? Ten nasz właśnie ma fotelik i można wybrać łącznie chybaz 8 różnych modeli. Chyba że się myle i nie o to chodzi?

Z tego co czytam to system travel to poprostu wózek 3w1? Ten nasz właśnie ma fotelik i można wybrać łącznie chybaz 8 różnych modeli. Chyba że się myle i nie o to chodzi?
Dokladnie tak. Travel system to wozek 3w1. Ja chyba wezme travel system z Beep. Ale to sie okaze. Jakos sie jeszcze gleboko nad tym nie zastanawialam.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Jest kilka o tej samej klasie bezpieczeństwa. Był mało przyjazny w użytkowaniu, ciężki, pasy ciężko się regulowało. Nie mam porównania w kategorii 0-13, ale większy mamy cybexa i z tego jestem bardzo zadowolona

reklama
&& za wizyte
Mi sie podoba camarelo lub bebetto, ale cena nowego powala. I tak postanowilismy kupic uzywany, tez pewno 3w1.
Ja nawet nie pamietam nazwy pierwszego fotelika, teraz mamy Maxi cosi i jestem bardzo zadowolona.

Do góry