reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Dokładnie. My sie kierujemy bezpieczeństwem recaro jest najbezpieczniejszy. Mamy w rodzinie dwójke maluchow ktore jezdziły i jezdza nadal w wersji dla starszych oczywiscie, firmy recaro i rodzice nie narzekaja. Akurat co do fotelika nie bierzemy nic innego pod uwage akurat ;)

reklama
Na fotelik.info można sobie pooglądać wyniki testów bezpieczeństwa i jest chyba z 6 fotelików ocenianych tak samo jak Recaro.
Każdy może wybrać co mu pasuje ja tylko dorzucam moją opinię, bo pamiętam że negatywnie się zapisał w naszej pamięci. Od tego czasu mogli coś poprawić i może jest bardziej przyjazny w użytkowaniu.
Ja mam zamiar zrobić za jakiś czas wyprawę do jakiegoś sklepu i z bliska obejrzeć te najlepiej wypadające w testach. Zobaczymy też na ile będą współpracowały z wózkiem.

Dawno tutaj nie pisałam. Mam termin na 26 marca.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ja podglądałam maleństwo wczoraj. Ma 6,5 cm i jest tydzień starsze wg usg.

Ja używałam fotelik recaro i maxi cosi. Ten pierwszy wydaje się cięższy. Natomiast drugi starcza na dłużej. Z recaro dziecko szybciej wyrasta

My jeszcze imion nie wybieraliśmy, czekamy jaka będzie płeć. Z wózków zaś mi się podoba bugaboo cameleon, tylko używany. Jest lekki i ma składaną gondolę. Mam po córce jedo fyn, ale chciałabym go sprzedać. Jest za ciężki przy mieszkaniu na 3 piętrze.

Ja mam wózek po synku 3w1 Bebetto Nico Plus, więc mi ta przyjemność wybierania wózka odpada:-( A co do fotelików to myślę, że gdyby zdarzył się na prawdę ciężki wypadek to żaden fotelik nie pomoże...

reklama
Do góry