reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Sylvi śliczne te mebelki :tak: U nas też wszystko na biało, ale głównie z ikei. Teraz kupiliśmy małej łóżko które w przyszłości będziemy przerabiać na piętrowe to tez będziemy na biało malować. A pokój jest żółty i ma namalowane małpki, drzewa, ptaszki i motylki :tak: Do tego ciemna podłoga, pomarańczowe zasłony i czerwony dywan, jest kolorowo

Izik u nas też cisza jeśli chodzi o dzieci w rodzinie, także jesteśmy zdani tylko na siebie. Na szczęście nic po małej nie wyrzucałam ;-)

Mała_Mi ja też mogę wózki oglądać całe dnie :rofl2: Ale niestety raczej wózka kupować nowego nie będziemy :sorry:

reklama
Ja w pierwszej ciąży czułam, że będzie chłopak, nawet podświadomie kupowałam ubranka bardziej chłopięce:-) Teraz oczywiście marzy mi się córeczka, ale znowu mam przeczucie, że to chłopczyk- objawy mam takie same jak w pierwszej ciąży. U mnie jeszcze starsze kobiety po kształcie brzucha przewidują kto się urodzi- jeśli brzuch rośnie jak piłka to chłopak, a jak Ci się rozlewa na boki to dziewczynka:sorry:
A tak z ciekawości patrzyłam na chiński kalendarz płci i wychodzi mi dziewczynka, przy synu się sprawdziło:-D
Chiński kalendarz płci - jak zaplanować płeć dziecka? - Dzidziusiowo.pl

La_Luna no to jak nic mi znów baba wychodzi, w 1 ciąży też baba :sorry: Ciekawe co z tego wyniknie :rofl2: Co do brzucha to miałam raczej piłeczkę, czyli to się nie zgadzało ;-) Jeszcze w temacie ubranek to mi się zawsze bardziej chłopięce podobały niż dziewczęce, więc co zrobić, jak ten kalendarz znów się sprawdzi to mogę sobie tylko pooglądać :-D

reklama
Do góry