reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

A mi na niektórych stronach z tym kalendarzem wychodzi chłopak a na niektórych dziewczynka hahaha.
Ja mam zamiar urządzić się z dzieckiem w sypialni. Sypialnie mamy z białymi meblami i szare ściany. Łóżeczko jest po chłopcach tylko planuję żeby mąż je przemalował na biało żeby pasowało i wsjo :)

reklama
reklama
Rozwrzalo od tego typowania płci :-D nie wierzę w zabobony typu kształt brzucha czy pięknienie /brzydnięcie. Jestem realistką ufającą współczesnej medycynie i jej osiągnięciom ;-) ale nie ukrywam o chińczyka się pokusilam ;-) przy okazji odkrywając że wg tego kalendarza ponad 90% 21latek rodziloby same dziewczynki :p Nie to że się wiekowo łapie, tak mi się rzuciło w oczy.

Białe mebelki cudne, pewnie takie bym wybierała, gdybym nie miała brązowych po starszaku.

Do góry