reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja mam duzy worek ubranek po Emisi, mniejsze takie uniwersalne ale im rozmiar wiekszy to typowo dziewczece. Niektore tylko raz ubrane. A w rodzinie m nikt nie spieszy sie do zalozenia rodziny... Ostatnio nie potrafilam sie powstrzymac i kupilam dwie bluzeczki- biale, zeby nie bylo.

reklama
Ja mam manie ogladanie wózków [emoji14] nie znam sie zupełnie na tym wiem że duzo ludzi poleca qinny ale gondola wydaje mi sie mała a cena mała nie jest. Poza tym nie do konca mi sie one podobaja

Ja wlasnie w takich kolorach bym chciala dzidzi pokoj zrobic ;)

Dzisiaj sie u mnie remont zaczyna takze i pokoj, ktory jest przeznaczony dla bobo tez idzie do malowania ;).

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

My tez remontowalismy trzy tygodnie temu sypialnie i przyszly dzidzusiowy. Narazie jest jasnoszary i identyczny jak sypialnia a potem pomyslimy co dalej

u mnie pokój malucha robił do tej pory za gościnny, też trzeba będzie odmalować i mam brązową wykładzinę, więc chyba będę musiała zmienić do tych mebelków...zobaczymy czy M znajdzie czas;)

Sylvi- ladne mebelki :) u nas kolyska bedzie stala w sypialni, bo swoj pokoik cora ma. Potem pewno bedzie wspolny i lozko pietrowe.

U nas znowu mowia, ze jak cera sie pogarsza to chlopak a jak przyszla mama pieknieje to dziewczynka.

Ja znow slyszalam ze na dziewczyne sie 'brzydnieje' na chlopaka pieknieje :p zbytniego przybytku tej pieknosci nie zauwazylam :D ale przeczucie na chlopaka jest :)

U nas tez na poczatku kolyska bedzie w sypialni :)

reklama
izik no to u nas odwrotnie:) córa zabiera urodę:)

w sumie z synem cera była piękna i włosy też, teraz włosy raczej bez zmian, cera dużo lepsza niż po odstawieniu tabsów, ale trochę pryszczy mam.

co do mebelków jeszcze te są fajne ewentualnie zeby nie zmieniać wykładziny:
zyrafkabiala.jpg

Załączniki

• zyrafkabiala.jpg
    zyrafkabiala.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 40
Do góry