Ja mam duzy worek ubranek po Emisi, mniejsze takie uniwersalne ale im rozmiar wiekszy to typowo dziewczece. Niektore tylko raz ubrane. A w rodzinie m nikt nie spieszy sie do zalozenia rodziny... Ostatnio nie potrafilam sie powstrzymac i kupilam dwie bluzeczki- biale, zeby nie bylo.
reklama
Mała_Mi_89
Fanka BB :)
Ja mam manie ogladanie wózków [emoji14] nie znam sie zupełnie na tym wiem że duzo ludzi poleca qinny ale gondola wydaje mi sie mała a cena mała nie jest. Poza tym nie do konca mi sie one podobaja
natka90
Ja wlasnie w takich kolorach bym chciala dzidzi pokoj zrobic
Dzisiaj sie u mnie remont zaczyna takze i pokoj, ktory jest przeznaczony dla bobo tez idzie do malowania .
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Dzisiaj sie u mnie remont zaczyna takze i pokoj, ktory jest przeznaczony dla bobo tez idzie do malowania .
Mała_Mi_89
My tez remontowalismy trzy tygodnie temu sypialnie i przyszly dzidzusiowy. Narazie jest jasnoszary i identyczny jak sypialnia a potem pomyslimy co dalej
natka90
MalaMi my tez na szaro dla bobo. Reszta inaczej
Sylvi- ladne mebelki u nas kolyska bedzie stala w sypialni, bo swoj pokoik cora ma. Potem pewno bedzie wspolny i lozko pietrowe.
U nas znowu mowia, ze jak cera sie pogarsza to chlopak a jak przyszla mama pieknieje to dziewczynka.
U nas znowu mowia, ze jak cera sie pogarsza to chlopak a jak przyszla mama pieknieje to dziewczynka.
reklama
sylvi1979
Załączniki