reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja w pierwszej ciąży byłam przekonana że będzie chłopak, ale to nie przeczucie tylko dlatego że w rodzinie męża od 3 pokoleń sami chłopcy się rodzili. Jak nam lekarz na połówkowym powiedział że dziewczynka to kazaliśmy mu jeszcze raz sprawdzać ;) Teraz też nie mam przeczuć, mąż chce drugą córkę, w sumie to bardziej ekonomicznie by było :) Hania chce brata żeby mąż miał chłopaka do towarzystwa :)

reklama
Moje objawy to żadne w porownaniu do tego jak slysze jak dziewczyny przechodza. Mam piekne paznokcie wlosy i skore. Po cichu licze ze bedzie synus mamusi :D a moj mowi ze wolałby chyba pierwsza corcie. Zreszta najwazniejsze zeby zdrowe było i sie szczesliwie urodziło:)

nailie jezeli okazalo by sie ze to dzoewczynka to ja i tak bym roZowych ubranek nie kupowala i to samo by bylo przy chlopcu staralabym sie niebieski zminimalizowac najabardziej jak sie da. Ubranek unisex w Irlandii jest duzo, ale to dzieki temu, ze duzo osob tutaj nie zna plci.

Zreszta ja wczoraj bylam w sklepie po spodnie dla siebie i zaszlam oczywiscie na sekcje dla bobasow i bylam w szoku ile ubranek jest wlasnie w neutralnych kolorach (co mnie bardzo cieszy) ;)

A co do traktowania dziecka osobowo to ja je tak traktuje bo zdaje sobie sprawe, ze to jest zywa istota i to juz wystarczy.

MalaMi ja tez mam teraz super paznokcie (wogole sie nie lamia) a wlosy mam tak lsniace jak nigdy ;))

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Juana no tak, 2 córka to na pewno ekonomiczniej by było ;-) Ile starsza ma lat?

Natka
oczywiście że to żywa istota, chodziło mi o skonkretyzowaną osobę bardziej zidentyfikowaną, znów nie wiem jak to ująć, więc mniejsza :rofl2: Fajnie że macie duży wybór w unisexach, jak ja szukałam u nas to albo proste białe, albo garstka beżowych, ale może ja ślepa jestem :sorry:

My bedziemy robic wyprawke raczej neutralna. Kolezanka miała robione usg 3d i cuda wianki od poczatku chłopak chlopak przy porodzie okazało sie dziewczynka. Poza tym neutralne kolory przydza sie dla rodzenstwa :)

Czesc wszystkim, witam nowa mamusie :)

Ja bede chciala znac plec, wlasnie tylko dlatego, zeby zrobic wyprawke :) Najwazniejsze, zeby bylo zdrowe. Ja mam przeczucia na chlopaka, i z kim bym nie rozmawiala to kazdy informuje mnie ze bedzie chlopak (bo nie masz objawow, bo sie nie powiekszasz, bo nie puchniesz itd). Zobaczymy ile w tym prawdy :p Moze faktycznie dziewczynki sprawiaja wiecej problemow mamusiom :D

reklama
u mnie znów mówią że dziewczynka, bo brzuch zaczyna wyżej rosnąć, pryszcze, itp.:)

a mnie dziś wzięło na oglądanie mebelków i spodobały mi się takie:

Zestaw_DALIA_Grey.jpg

Załączniki

• Zestaw_DALIA_Grey.jpg
    Zestaw_DALIA_Grey.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 56
Do góry