reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Sylvi śliczne te mebelki :tak: U nas też wszystko na biało, ale głównie z ikei. Teraz kupiliśmy małej łóżko które w przyszłości będziemy przerabiać na piętrowe to tez będziemy na biało malować. A pokój jest żółty i ma namalowane małpki, drzewa, ptaszki i motylki :tak: Do tego ciemna podłoga, pomarańczowe zasłony i czerwony dywan, jest kolorowo

Izik u nas też cisza jeśli chodzi o dzieci w rodzinie, także jesteśmy zdani tylko na siebie. Na szczęście nic po małej nie wyrzucałam ;-)

Mała_Mi ja też mogę wózki oglądać całe dnie :rofl2: Ale niestety raczej wózka kupować nowego nie będziemy :sorry:

reklama
Ja w pierwszej ciąży czułam, że będzie chłopak, nawet podświadomie kupowałam ubranka bardziej chłopięce:-) Teraz oczywiście marzy mi się córeczka, ale znowu mam przeczucie, że to chłopczyk- objawy mam takie same jak w pierwszej ciąży. U mnie jeszcze starsze kobiety po kształcie brzucha przewidują kto się urodzi- jeśli brzuch rośnie jak piłka to chłopak, a jak Ci się rozlewa na boki to dziewczynka:sorry:
A tak z ciekawości patrzyłam na chiński kalendarz płci i wychodzi mi dziewczynka, przy synu się sprawdziło:-D
Chiński kalendarz płci - jak zaplanować płeć dziecka? - Dzidziusiowo.pl

La_Luna no to jak nic mi znów baba wychodzi, w 1 ciąży też baba :sorry: Ciekawe co z tego wyniknie :rofl2: Co do brzucha to miałam raczej piłeczkę, czyli to się nie zgadzało ;-) Jeszcze w temacie ubranek to mi się zawsze bardziej chłopięce podobały niż dziewczęce, więc co zrobić, jak ten kalendarz znów się sprawdzi to mogę sobie tylko pooglądać :-D

reklama
Do góry