reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Bar bra super nowiny ☺ ja to już bym chciała kolejne usg i ujrzenie brzdaca. Dziś mi się śniło , że to będzie córa ☺ ciekawe która z Nas wszystkich pozna pierwsza płeć ☺
Witam nowa mamusie

Natka Ty to cierpliwa chyba jesteś :-) moja ciekawość by nie wytrzymała :-D A mojego męża jeszcze bardziej :-D Dlatego my chcemy wiedzieć chyba, że fasolka nasza zechce inaczej :p

Witaj Asieńkakk :)

Mi się jakiś czas temu śniło, że będzie dziewczynka :) Ale przeczucia nie mam żadnego ...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja to tez bym rady nie dała . Mój brat mówił też ,że nie chce znać płci , że to ma być niespodzianka . A na usg pierwszy zapytał czy to będzie syn hehe ☺ ja jestem niecierpliwa najchętniej to już bym chciała to wiedzieć

Do góry