reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Tak wyszla cukrzyca. Diabetolog uznał ze jak na cukrzyce i tak mam dobre wyniki ale niestety jestem na diecie mierze cukier glukometrem 4 razy dziennie i co 3 tygodnie chodze na kontrole. Narazie dieta wystarcza i mam nadzieje ze tak zostanie do konca ciazy

reklama
Mi też wyszła teraz w podstawowych badaniach na styku glukoza, ale narazie lekarz nic nie mówił.
Asia to w 2 trymestrze miesiąc 4 i 5 trwają po 5 tygodni :p

Ja po wizycie u lekarza byłam od 11:30 do 15 :( masakra już mam dziś dosyć
Ale przynajmniej mam kartę ciąży w końcu:-) dzidzia bardzo ruchliwa nawet fikołka widziałam w wykonaniu mojego dziecka a do zdjęcia obróciło się do góry nogami hehe :-p 28.03 miało 1,5 cm a dziś aż 4,5 cm super ogólnie ok tylko mam hemoglobinę za niską więc dostałam jakieś tabletki do posiłku i mam jeść dużo sałatek i chudego mięsa
Zdjęcie dodam później bo nie zrobiłam teraz a muszę się zdrzemnąć na chwilkę bo padam :-( i to już było moje ostatnie badanie dowcipne następne 7.09 już przez brzuszek :-)

Bar Bra super, że z Twoją dzidzią wszystko ok. Rośnie jak na drożdżach:-) Ale się wyczekałaś, współczuję.
Ja teraz byłam z synkiem na spacerze i ledwo wróciłam do domu, taka jestem słaba, że idę leżeć...

Bar Bra dobre wieści przynosisz :-) a Twoja fasolka już duża :D moja miała tydzień temu 10w6d 3,92 cm :p to Twoja to gigant :-D

Moja pani doktor też mi ostatnio powiedziała, ze następne USG przez brzuch już będzie :tak: ja ide 25.08 na te USG genetyczne (ale to w innym miejscu robią i inny lekarz) to ono chyba przez brzuch ?? Orientuje się, któraś z Was?

Hejka
Nasmialam się z tych waszych wyliczeń obliczeń, myślę sobie acha upały sie skończyły to czas nowy problem znaleźć :p ja tam wiem na 100% kiedy "wyprodukowane" wiec do tej daty dodaje 2 tyg i mam ;-)

Kate nasciemniali ci z tą odpłatnością toxo, mi ze skierowaniem robili za free. Badania robiłam w zeszłym tyg i miałam odwrotny problem niż wy: u mnie kolejek nie ma bo poszłam do nowego punktu otwartegow jednym z lokali tak jakby ma placu budowy apartamentowca, ile ja się naszukalam wejścia i nablądzilam po ciemnych korytarzach... No ale byłam pierwsza i jedyna ;-)

reklama
Do góry