reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Tak wyszla cukrzyca. Diabetolog uznał ze jak na cukrzyce i tak mam dobre wyniki ale niestety jestem na diecie mierze cukier glukometrem 4 razy dziennie i co 3 tygodnie chodze na kontrole. Narazie dieta wystarcza i mam nadzieje ze tak zostanie do konca ciazy

reklama
Mi też wyszła teraz w podstawowych badaniach na styku glukoza, ale narazie lekarz nic nie mówił.
Asia to w 2 trymestrze miesiąc 4 i 5 trwają po 5 tygodni :p

Ja po wizycie u lekarza byłam od 11:30 do 15 :( masakra już mam dziś dosyć
Ale przynajmniej mam kartę ciąży w końcu:-) dzidzia bardzo ruchliwa nawet fikołka widziałam w wykonaniu mojego dziecka a do zdjęcia obróciło się do góry nogami hehe :-p 28.03 miało 1,5 cm a dziś aż 4,5 cm super ogólnie ok tylko mam hemoglobinę za niską więc dostałam jakieś tabletki do posiłku i mam jeść dużo sałatek i chudego mięsa
Zdjęcie dodam później bo nie zrobiłam teraz a muszę się zdrzemnąć na chwilkę bo padam :-( i to już było moje ostatnie badanie dowcipne następne 7.09 już przez brzuszek :-)

Bar Bra super, że z Twoją dzidzią wszystko ok. Rośnie jak na drożdżach:-) Ale się wyczekałaś, współczuję.
Ja teraz byłam z synkiem na spacerze i ledwo wróciłam do domu, taka jestem słaba, że idę leżeć...

Bar Bra dobre wieści przynosisz :-) a Twoja fasolka już duża :D moja miała tydzień temu 10w6d 3,92 cm :p to Twoja to gigant :-D

Moja pani doktor też mi ostatnio powiedziała, ze następne USG przez brzuch już będzie :tak: ja ide 25.08 na te USG genetyczne (ale to w innym miejscu robią i inny lekarz) to ono chyba przez brzuch ?? Orientuje się, któraś z Was?

Hejka
Nasmialam się z tych waszych wyliczeń obliczeń, myślę sobie acha upały sie skończyły to czas nowy problem znaleźć :p ja tam wiem na 100% kiedy "wyprodukowane" wiec do tej daty dodaje 2 tyg i mam ;-)

Kate nasciemniali ci z tą odpłatnością toxo, mi ze skierowaniem robili za free. Badania robiłam w zeszłym tyg i miałam odwrotny problem niż wy: u mnie kolejek nie ma bo poszłam do nowego punktu otwartegow jednym z lokali tak jakby ma placu budowy apartamentowca, ile ja się naszukalam wejścia i nablądzilam po ciemnych korytarzach... No ale byłam pierwsza i jedyna ;-)

reklama
Do góry