reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Sarna80 w ogole nie pracuje. Nie jestem w ogole w Polsce ubezpieczona. Dlatego sie zastanawiam jak to jest w ciazy. Bo czytalam, ze kobiety ciezarne maja ubezpieczenie nawet gdy przed zajsciem w ciaze nie mialy tego ubezpieczenia.. tylko sie zastanawiam jak ma sie teoria do praktyki...

Jednak to jakiś wirus. Wszyscy w domu już wymiotujemy. Mi trochę lepiej po tej coli i paluszkach. W końcu zaczęłam coś jeść. Dzieci za to zwróciły chyba już wszystko co dzisiaj zjadły. Jednym słowem: masakra!

volkswagen, na mdłości i wymioty imbir jest dobry, zrób sobie herbatę albo wodę z imbirem i rano po przebudzeniu juz zacznij Pic najlepiej
trzymam kciuki zeby pomoglo

Nie mają prawa Ciebie kasować. Twoim dokumentem podstawowym jest karta ciąży i juz masz ubezpieczenie które trwa aż do 6 tygodni po porodzie. Jeśli Wystawia Ci rachunek to nic nie podpisuj i powiedz ,żeby zadzwonili sobie do Funduszu i się dowiedzieli skoro nie są w tej sprawie kompetentni... jest to w Konstytucji naszej i nie mogą łamać prawa ☺ ja jak urodziłam to w mojej przychodni ciągle chcieli ode mnie ubezpieczenia dziecka , nie miałam czasu jechać do księgowego i straszyli mnie ze moje dziecko nie będzie ubezpieczone he krótko mówiąc ich wysmialam i pouczylam o tej konstytucji to rozmowa zaczęła inaczej przebiegać .. zaczęli mi się tłumaczyć , że tam jakiegoś numeru mały tam nie ma wpisany i przychodnia wtedy ma tam dużo papierkologi itp

reklama
Kubusiowa A jeśli wystawia Ci rachunek to będą się łudzić ,że go po prostu zapłacisz . To jest tak jak z mandatami z fotoradarów np. zdjęcia robionego tyłem . Nie mogą wskazać kierowcy to mandat na właściciela pojazdu . 80 % zapłaci 20 odmówi i się wykłuci ☺ tak samo pewnie z tymi ubezpieczeniami szukają wystraszony co wola zapłacić niż gdzieś zgłaszać awanturowac się itp i większość płaci ☺

Do góry