reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Kubusiowa mieszkasz w Irlandii tak? Czy ja juz mylę? Jesli tak to powinnas zrobic sobie karte ubezpieczeniową - one sa bezpłatne. Jak bylam w pierwszej ciąży bylismy nad morzem i strasznie sie rozchorowalam. Przyjęli mnie bez problemu. A jesli w Polsce to dziewczynyTobie juz wyjasnily. :)

reklama
Volka, współczuję wirusa, oby szybko minął..

U mnie dziś też ciężko, chyba mnie przewiało od wiatraka i klimy w samochodzie, boli mnie cała szyja, kark i plecy..
W dodatku po wizycie u dentysty zrobiły mi się 3 afty i pieką...myślicie że w ciąży można je czymś posmarować..?

Dziewczyny a czy bierzecie jakieś witaminy? Dziś byłam na drugiej wizycie u innego lekarza. Lekarz super ( chyba będzie moim prowadzacym) tylko jest przeciwny braniu witamin. Mówi że po witamina dzieci ważą pół kilo więcej.Zaleca kwas foliowy raz dziennie. Do tej pory bralam komplet witamin i teraz mam dylemat....Pomóżcie

Ja biore pregnaplus. Przeciez witaminy przyjmowane organizm przyjmuje jedynie w 40 %. To jakies bzdurne teorie z tymi wiekszymi dziecmi przez witaminy.

Volka współczuję, oby szybko wam przeszło.

Ja juz w domu po usg, z maluszkiem wszystko dobrze i najważniejsze że krwiak się praktycznie wchłonął :-)

Co do witamin to Ja biorę femibion 1

Milej i chłodniej nocy życzę wszystkim

Malajka ja brałam w pierwszej ciąży matruelle i moje dziecię fakt 3700 się urodziło .. ale mojego męża siostra brała te same witaminy A jej mały urodził się 2900 .. wiec z tymi większymi dziećmi to raczej bzdura według mnie oczywiście ☺

reklama
Do góry