reklama
chrobek
Fanka BB :)
Volka nie fajnie z tymi wymiotami. Nie oby ustąpiły.
Nailie a masz konflikt?
Ja mam grupę krwi O Rh - i u mnie naszczescie konfliktu nie ma i nie będzie bo mąż ma B Rh -, ale mój gin i tak każe mi często robić badania na allo przeciwciała czy jakoś tak to się nazywa. I gdyby wyszło coś nie tak to dopiero wtedy leczenie.
Sylvi ile ja bym dała za 9 godz snu...
Nailie a masz konflikt?
Ja mam grupę krwi O Rh - i u mnie naszczescie konfliktu nie ma i nie będzie bo mąż ma B Rh -, ale mój gin i tak każe mi często robić badania na allo przeciwciała czy jakoś tak to się nazywa. I gdyby wyszło coś nie tak to dopiero wtedy leczenie.
Sylvi ile ja bym dała za 9 godz snu...
natka90
Volka na mnie cola zimna dzialala. Po niej nie wymiotowalam. A wczesniej tez nie wazne co zjadlam to zaraz do toalety bieglam.
Sarna ja po poronieniu i niby mialam 2 usg juz a i tak chodze ciagle jak na szpilach czy wszystko ok :/. Chyba do rozwiazania juz tqk bedzie, ze sie przejmowac Ciagle bedziemy.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Sarna ja po poronieniu i niby mialam 2 usg juz a i tak chodze ciagle jak na szpilach czy wszystko ok :/. Chyba do rozwiazania juz tqk bedzie, ze sie przejmowac Ciagle bedziemy.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Dzięki dziewczyny za rady. Wizytę mam 1 września, więc mam nadzieję, że do tego czasu nie wykituję .
Narazie odpukać jakby lepiej. Babcia wpadła na chwilę, dzieci mi odebrała, bo ja na nic siły nie mam. Szkoda,że nie została trochę, ale cóż...jakoś sobie trzeba radzić.
Małymi łyczkami piję wodę. Jak mąż wróci powiem żeby mi tą cole kupił.
P.S. przed chwilą znów to samo
Narazie odpukać jakby lepiej. Babcia wpadła na chwilę, dzieci mi odebrała, bo ja na nic siły nie mam. Szkoda,że nie została trochę, ale cóż...jakoś sobie trzeba radzić.
Małymi łyczkami piję wodę. Jak mąż wróci powiem żeby mi tą cole kupił.
P.S. przed chwilą znów to samo
Ostatnia edycja:
La_Luna
Nailie ja nie pamiętam, żebym miała jakiś zastrzyk w 28 tc. Teraz też mam zlecone badania, ale wizytę mam dopiero 31 sierpnia, więc się dowiem czy wszystko ok. Ale bądźmy dobrej myśli
Volka współczuje Ci takich intensywnych wymiotów. Też polecam czopki Torecan. W pierwszej ciąży niestety trafiłam do szpitala i dostawałam kroplówki, teraz jest trochę lepiej. Staram się wmuszać w siebie coś do jedzenia, nawet trochę kajzerki i już mniej mdli.
Volka współczuje Ci takich intensywnych wymiotów. Też polecam czopki Torecan. W pierwszej ciąży niestety trafiłam do szpitala i dostawałam kroplówki, teraz jest trochę lepiej. Staram się wmuszać w siebie coś do jedzenia, nawet trochę kajzerki i już mniej mdli.
KubusiowaMama
Dziewczyny czy orientujecie sie moze jak to jest z ubezpieczeniem w ciazy? Przysluguje kazdej ciezarnej? Czy raczej spodziewac sie rachunku za szpital skoro nie jestem ubezpieczona?
Sarna80
Volka moze faktycznie z cola cos jest, na te wymioty. Bo jak moja corcia byla chora to tez lekarz radzil cole na wymioty. Ale ona nie lubi takich wynalazkow.
Dzieki dziewczyny za otuche musze poczekac chociaz do poniedziałku.
Dzis rozmawialam z córcia na skype i az mi sie lezka w oku zakrecila kiedy mi napisala..mamo tesknie za Toba. Już bym chciala byc z nia. Jak ja za nia tęsknię!!!!
Dzieki dziewczyny za otuche musze poczekac chociaz do poniedziałku.
Dzis rozmawialam z córcia na skype i az mi sie lezka w oku zakrecila kiedy mi napisala..mamo tesknie za Toba. Już bym chciala byc z nia. Jak ja za nia tęsknię!!!!
Mała_Mi_89
Mi pomogły dwa łyki coli i pare paluszkow. Mdlosci mineły...hmmm...znow bym cos zjadła
reklama