reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Hej dziewczyny :) pozwoliłam sobie Was poczytać troche bo mam problemy ze snem i jednak przywiązałam sie do Was przez ten krótki czas :)
Fajnie,ze Wasze fasolki tak pięknie rosną ! :) miód na me "uszy" :)
Oby wasze ciąże przebiegały masakrycznie nudno bez ekscesów :)
U nas również gorąco, nic nie pomaga. Musialabym siedziec caly czas w aucie z włączona klimatyzacja. :(
Jakos sie trzymam, wciąż czekam na krwawienie, i wydaje mi się ze jak juz nastąpi to wszystko do mnie dotrze juz na 100% i wtedy może być inaczej. Wsparcie przyszłego męża i rodziców dużo daje, bo przyszli teściowie na wieść o sytuacji byli zszokowani, jedynie teściowej zrobilo sie przykro, reszta mam wrażenie jakby się wręcz z tego cieszyla... Niestety rodziny sie nie wybiera :)

Przesyłam chłodne uściski i buziaki w te upalne noce! :)

Jesteśmy z tobą też się do ciebie przywiązałyśmy :-) wszystko będzie dobrze zobaczysz też będziesz miała dzidzie :-) porób wszystkie badania żeby się dowiedzieć czy coś jest nie tak i żeby później nie było żadnych problemów pozdrawiam cieplutko :tak:

reklama
oj milagros olej ich skoro nie potrafią wykrzesać z siebie choćby grama empatii naprawde - tu zawsze znajdziesz wsparcie :tak:

niech juz bedzie chłodniej bo czuje sie okorpnie :( wczoraj tak wymiotowalam ze prawie mi soczewki powypadały eh :baffled:

oj milagros olej ich skoro nie potrafią wykrzesać z siebie choćby grama empatii naprawde - tu zawsze znajdziesz wsparcie :tak:

niech juz bedzie chłodniej bo czuje sie okorpnie :( wczoraj tak wymiotowalam ze prawie mi soczewki powypadały eh :baffled:

Ojej ale cię męczy :-( mnie dziś boli gardło więc nie ruszam się nigdzie z domu :-(pewnie od wiatraków:-p

Ironia ja też czekam z niecierpliwością na chłodniejsze dni. Wymioty na szczęście już ustąpiły. Ale od tych upałów nieprzerwanie od kilku dni boli mnie głowa. Dobrze ze mąż za trzy dni zaczyna urlop. Trzymaj się.

Milagros trzymaj się i jak tylko będziesz gotowa, to mam nadzieję że, szybko zafasolkujesz.

Ojej Milagros współczuję tym bardziej, ale najważniejsze że mąż jest z Tobą. Trzymaj się!

Strasznie gorąco i brak widoków na poprawę sytuacji. ..:/

Hej dziewczyny.U mnie tez tak goraco_Ostatnio przejechalam 1400 km w dwa dni , wczoraj tez bieganiny i wieczorem mialam kostki tak opuchniete ze masakra.Ta temperatura nas wykonczy.Kocham lato ale nie afrykanskie temperatury przy naszym klimacie

Hej laseczki. no ja też słyszałam ,że w PL mają być przez te dwa tygodnie takie upały jakich przez kilkanaście lat nie było. Mąż chce klimatyzator mi kupić hehe , ale uważam , że bez tego się obejdzie

manka u mnie to 10 tydzień
Milagros, bardzo mi przykro, najważniejsze, ze narzeczony Cię wspiera a teściów olej.

Fruzka super wiesci

u nas tez upał straszny, marże o deszczu, a najgorsze, ze dziecko siedzi w domu i sie nudzi bo przy tych upałach to nawet nie chce na podwórko jej puszczać. Wieczorem jak sie schłodzi moze skoczymy na jakiś płac zabaw, taki w cieniu

reklama
Do góry