reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Mój M ostatnio był ze mną, ale pod gabinetem czekał. Stwierdził, że na razie mu tyle wystarczy, ale jak jest pod gabinetem to jak wyjdę to na świeżo mu wszystko powiem :) Jak dzidzuś urośnie i brzuszek też to chyba będzie bardziej ciekawy i może wejdzie do środka :-D

Szmokuss i jak wizyta? Plamienia ustały?

Juana zdrowka dla męża

Fruzka masakra ten szpital... Masz mozliwosc przeniesienia sie do innego? Trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok

Mala Mi kciuki za wizytę

Misssoni ja jutro wizytuje, ale raczej usg się nie spodziewam ;) ja mialam z małą termin ta wrzesień i nie wiem kiedy gorzej sie czulam:sorry: wtedy to bylo o tyle ciężej się ruszyć bo brzuch już byl pokazny, ale przynajmniej nie trzeba bylo meczyc sie z butami i kurtkami, klapeczki i jazda ;)

Siwa u nas tez chlodniej bo 30 stopni haha, o obiedzie nawet nie myślę, idziemy na miasto. Wczoraj moj P smazyl nalesniki - normalnie masochista ;)

Dzastibasti kciuki za wizytę

Ironia moj cała 1 ciaze chodzil, teraz tez wykombinowal ze małą zostawi z tesciową bo chcial isc ;) jutro nie wiem jak będzie, pewnie będzie czekal z małą na korytarzu,bo inaczej moja gwiazda cały gabinet rozniesie :sorry:

cześć dziewczynki,

jejku, nie było mnie kilka dni (duuużo pracy etc.) i troszkę też się pochorowałam... Myślałam, że angina ale na szczęście jakieś krótkie zapalenie gardła, teraz tylko katar został i psikam tak więc do przodu :)

Nie było mnie kilka dni i sporo nadrabiania, ale dobrze się Was czyta :)

Milagros24 jest mi strasznie przykro, trzymaj się kochana!

Fruzka trzymam mocno kciuki! Jestem z Tobą myślami...

Udanego dnia Dziewczyny!

właśnie wróciłam od lekarza, maleństwo ma juz 33 mm:szok:
spalo sobie i lekarz musiał je obudzić, widziałam jak macha nozkami:-)
za dwa tyg usg z pomiarami kości nosowej itd
miłego popoludnia

Dzidzia ma się dobrze machala rączka w końcu zrobili usg jednak Nie znam wymiarów. Dostaje końskie dawki zastrzykow w posladek i leżę

reklama
Do góry