reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Mała Mi kciuki za wizytę:-). Czy w tym tygodniu ktoś jeszcze ma wizytę?:-D
Fruzka daj znać co u Ciebie. Zrobili ci już usg? Dalej masz krwawienia?
A ja już na urlopie na tą chwilę w domku muszę zrobić porządki więc synek jest w żłobku a ja na szmatę.:-D
Moje objawy trochę jakby straciły na intensywności. Mdłości mam tylko wtedy jak jestem mocno głodna. Piersi bolą ale z tym da się wytrzymać. Poza tym u nas dziś chłodniej i od razu lepsze samopoczucie. Współczuję i podziwiam kobiety w zaawansowanej ciąży w takie upały a wiem coś o tym bo jak rodziłam syna w lipcu 2012 r. była identyczna pogoda. Boziu jak ja się wtedy męczyłam. Po prostu wymarzona pogoda na poród i połóg.:eek:

Fruzka współczuję przeżyć w szpitalu.
Misssoni ja też nie wyobrażam sobie teraz rodzić. W ogóle nie mogę sobie wyobrazić , że wychodzę z domu prosto w 40 stopni:no:
Dziś znowu nawiedziły mnie wymioty i najlepsze, że poszły 3 łyki Kubuś Waterrr malinowego, które upiłam od synka:-( Słaba jestem taka, że nie wiem jak ja obiad ugotuję....

no ja sie juz obudzilam :-D:-D uwielbiam to ciążowe przesilenie :D wstaje o 6 pracuję na maxa do 11 i potem do 13 śpię i teraz sie ogarniam powoli, nie ma opcji zebym dzis gotowała zamawiam nie mam sił :) a wieczorem znów sobie popracuje jak M pojdzie na boks :)

Mała Mi trzymam kciuki za wizytę :)

Misssoni ja mam usg w środę a wizytę 8 września.

U mnie dziś trochę chłodniej, albo już się przyzwyczaiłam :) na obiad będzie barszczyk i ziemniaczki z cebulką, tylko kto to zrobi :)

hej dziewczyny :)

Mała_Mi trzymam kciuki za wizytę :) Ja mam jutro - już nie mogę się doczekać :-D

U mnie bardzo gorąco, szybko obiad robię i do basenu wskakuje się chłodzić :D

Miłego popołudnia :-D

ja też w środę mam wizyte :D

a chodzicie ze swoimi mężczyznami na takie wizyty ? :) :-D w pierwszej ciąży mój M zawsze ze mną jeździł, teraz też tak pewnie będzie bo by umarł z ciekawości co tam na usg jest :)

reklama
Jak tam sytuacja u dziewczyn , które miały te plamienia ? Mam nadzieje, że już lepiej i jest wszystko dobrze !
Mała Mi trzymam kciuki za wizytę ☺
Mój ze mną pójdzie na te usg prenatalne, bo tam już więcej widać ,a tak to jak lecę do lekarza to on siedzi z małym ☺

Do góry