reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Bar bra ale czemu tylko do kolan?? Przeciez mozna poplywac ;) Trzeba bylo szalec puki brzusia nie widac za bardzo ;)

Ja wczoraj jednych z dziadkow swoich poinformowalam o ciazy i sie strasznie ciesza i sie doczekac nie moge ;) A drugim dziadkom powie tata (wyreczy mnie) bo znam ich gadanie i nie chce tego sluchac. Ja sobie przetrawia to do nich zadzwonie...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Usg weekend zamkniete. Jak jutro nie zrobia to się wypisuję. Tętna nie sprawdzają.
Leży dziewczyna ze mną z płomieniem od wcześniej to dają jej tylko nospe.mówiłam że to rzeźnia

Bar bra ale czemu tylko do kolan?? Przeciez mozna poplywac ;) Trzeba bylo szalec puki brzusia nie widac za bardzo ;)

Ja wczoraj jednych z dziadkow swoich poinformowalam o ciazy i sie strasznie ciesza i sie doczekac nie moge ;) A drugim dziadkom powie tata (wyreczy mnie) bo znam ich gadanie i nie chce tego sluchac. Ja sobie przetrawia to do nich zadzwonie...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

W jeziorach nie jest za czysto a przy tej luteinie dowcipnej wolałam nie ryzykować ale na basenie śmiało pływam :-)

fruzka to jest skandal :-( takie rzeczy tylko w Polsce niestety :-(

Ja zmykam do łóżka bo coś mnie dziś brzusio boli i muszę się wyspać bo u znajomych mało spałam i miałam sen że trafiłam z krwawieniem do szpitala więc muszę to odespać ehhh :no:

Fruzka- brak slow, usg powinni w pierwszej kolejnosci zrobic
Lewusek- mam nadzieje ze szybko sie tego pozbedziecie.

Ja po weekendzie wracam do zywych, w sobote wrocilam przed 12 z masakrycznym bolem zatok, wczoraj walczylam domowymi sposobami, caly dzien w lozku- m musial sie mloda zajac. Dzisiaj jest o niebo lepiej.

oj ciezko bedzie w tej temperaturze, juz tylko odliczam dni do środowego usg i wakacji :D
Benio pojechał do dziadków do czwartku i tak smutno w domu :(

Ja mam dzisiaj wizyte u lekarza. Mam nadzieje ze z maluszkiem wszystko ok bo ja od dwoch dni czuje sie całkiem niezle poza tym ze wlaczyło mi sie wycie bez konkretnego powodu [emoji14]

reklama
mala mi - udanej wizyty
Fruzka - działaj inie czekaj na zbawienie czasami trzeba pociągnąć za sznureczki jak szpital jest do d.. jedz gdzie indziej a tak apropo krwawienia ustąpiły?

Do góry