reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Bar bra ale czemu tylko do kolan?? Przeciez mozna poplywac ;) Trzeba bylo szalec puki brzusia nie widac za bardzo ;)

Ja wczoraj jednych z dziadkow swoich poinformowalam o ciazy i sie strasznie ciesza i sie doczekac nie moge ;) A drugim dziadkom powie tata (wyreczy mnie) bo znam ich gadanie i nie chce tego sluchac. Ja sobie przetrawia to do nich zadzwonie...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Usg weekend zamkniete. Jak jutro nie zrobia to się wypisuję. Tętna nie sprawdzają.
Leży dziewczyna ze mną z płomieniem od wcześniej to dają jej tylko nospe.mówiłam że to rzeźnia

Bar bra ale czemu tylko do kolan?? Przeciez mozna poplywac ;) Trzeba bylo szalec puki brzusia nie widac za bardzo ;)

Ja wczoraj jednych z dziadkow swoich poinformowalam o ciazy i sie strasznie ciesza i sie doczekac nie moge ;) A drugim dziadkom powie tata (wyreczy mnie) bo znam ich gadanie i nie chce tego sluchac. Ja sobie przetrawia to do nich zadzwonie...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

W jeziorach nie jest za czysto a przy tej luteinie dowcipnej wolałam nie ryzykować ale na basenie śmiało pływam :-)

fruzka to jest skandal :-( takie rzeczy tylko w Polsce niestety :-(

Ja zmykam do łóżka bo coś mnie dziś brzusio boli i muszę się wyspać bo u znajomych mało spałam i miałam sen że trafiłam z krwawieniem do szpitala więc muszę to odespać ehhh :no:

Fruzka- brak slow, usg powinni w pierwszej kolejnosci zrobic
Lewusek- mam nadzieje ze szybko sie tego pozbedziecie.

Ja po weekendzie wracam do zywych, w sobote wrocilam przed 12 z masakrycznym bolem zatok, wczoraj walczylam domowymi sposobami, caly dzien w lozku- m musial sie mloda zajac. Dzisiaj jest o niebo lepiej.

oj ciezko bedzie w tej temperaturze, juz tylko odliczam dni do środowego usg i wakacji :D
Benio pojechał do dziadków do czwartku i tak smutno w domu :(

Ja mam dzisiaj wizyte u lekarza. Mam nadzieje ze z maluszkiem wszystko ok bo ja od dwoch dni czuje sie całkiem niezle poza tym ze wlaczyło mi sie wycie bez konkretnego powodu [emoji14]

reklama
mala mi - udanej wizyty
Fruzka - działaj inie czekaj na zbawienie czasami trzeba pociągnąć za sznureczki jak szpital jest do d.. jedz gdzie indziej a tak apropo krwawienia ustąpiły?

Do góry