reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

Hej dziewczynki. Ależ mi weekend w szybko zleciał i zaraz mąż znów do pracy buu.
Lewusek , ale masz nerwów i stresu ! Dużo takich kobiet co z zewnątrz Panie a w domach brudem zarastaja.
Juana super !;)
Kamila mi pozwalało w poprzedniej brać paracetamol , ale nie wiem czy mona go brać w pierwszym trymestrze.
Eviczek może nie czekaj do jutra , tylko Pojedź dziś .. czy nie masz takiej możliwości ? Jakbym miała luteine i byłabym w takiej sytuacji tez bym raczej ja wzięła ..

reklama
Siwa i jak tam reakcja tesciow? ;)

Manka a to nie jest tak ze pod wplywem wysokich temperatur alkohol wyparuje? Nie bój się, fasolka jest dobrze chroniona. Dymu z papierosow współczuję, bleee :no: część upałów mogę Ci przesłać jak tylko znajde taką możliwość :rofl:

Fruzka a co się stalo ze trafiłaś do szpitala, bo chyba mi umknęło? Na jakiej oni podstawie Cię diagnozują bez usg, na sprawdzanie tętna detektorem chyba za wcześnie... Trzymaj się

Juana super :) jak duzy jest maluszek u Ciebie w 7 tyg?

Lewusek ojej wszy nie zazdroszczę, oby szybko udalo się z nimi uporać

Kamilaasami paracetamol i / lub apap, nic innego do glowy mi nie przychodzi...

Eviczek oby wszystko okazalo się ok &&

Szmokuss ja w 1 ciazy po stosunku plamilam, przerazona bylam jak nie wiem co, gin uspokoil ze moze tak się zdarzyc bo wszystko tam na dole jest bardziej ukrwione i łatwiej o podrażnienia

A mnie dzis znow brzuch dosyc mocno boli, nie pamietam takiego bolu z 1 ciąży. Wzielam nospe, leze i czekam na wtorek na wizyte

Nailie ja mam takie plamienia od wczoraj, takie brazowe ze śluzem. Do tego boli mnie brzuch, tez biorę no-spe, jutro wizyta u gina. Mysle czy nie podjechać na IP ale wczoraj byłam i lekarz mnie uspokoił, ze moze tak byc, ze mam odczekać do 3 dni. Sama nie wiem, niepokoje sie.

My wczoraj u znajomych na noc zostaliśmy dzieciaki mnie wymęczyły i dziś dodatkowo nad jeziorem byliśmy ale takie qchodzenie tylko do kolan to lipa z zasłoniętym brzuchem :-p a teraz męczę się w domu nawet wiatrak nie pomaga :-(

Nailie reakcja taka jak podejrzewaliśmy z mężem, tylko chłodne gratulacje i nic więcej żadnych pytań kiedy poród itp, bywa, teściów się nie wybiera :)

Juana to super wiadomości :)

Fruzka żądaj od nich badania usg, muszą co je zrobić żeby wiedzieć czy z maluszkiem jest wszystko dobrze. Staraj się nie stresować, na pewno wszystko będzie dobrze.

Eviczek i Szmokuss trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.

Ja tez dziś średnio się czułam, brzuch pobolewa od rana ale nie tak mocno, teraz jak jest juz trochę chłodniej i leżę to powoli przechodzi. Miłej i chłodnej nocy :)

hej laseczki
nie odzywałam sie bo ciezko was nadrobic, a internet na komorce mi sie skonczyl!! ale kupilam nowa komorke z wiekszym abonamentem wiec postaram sie juz Was nie zgubic!!
Milagros tak mi przykro!! :(
Fruzka badz dobrej mysli!!
Oj z tymi plamieniami to zawrot glowy, badzcie dobrej mysli!!
z pt na sob wyslalam corcie z babcia do Polski wiec mamy luz, a mdlosci mi minnely :)
w czwartek bylam u poloznej mam zalozona ksiazke ciazowa wkuwaly mi sie 3 razy zanim pobraly mi krew - masakra jakas!!!
polożna wyliczyla mi troszke inaczej niz ja z kalendarza!! wiec dzisiaj 10 tydz i 7 dni a termin nie uwierzycie 25 luty ale czeka na usg bo az trudno uwierzyć!
niestety nie slyszalam bicia serduszka bo powiedziala, ze zmienily sie zasady i sluchaja dopiero od 16 tydonia ciazy!! teraz czekam na tel ze szpitala na usg, a kolejne spotkanie mam 10.09.15
no a w sobote do Polski !!!

Współczuję Wam przygód z plamieniami, mam nadzieję że to wszystko przejściowe i będzie ok.

Nailie jeśli dobrze patrzę na opis to ma cały 1 cm ;)

Sarna mi ostatnio też długo szukała żyły pielęgniarka. Żeby się ponownie nie wkuwać "grzebała" mi bez wyciągania igły. Ja generalnie dobrze znoszę pobrania, oddaję krew dla innych, ale tym razem myślałam że zejdę im tam.

hej laseczki
nie odzywałam sie bo ciezko was nadrobic, a internet na komorce mi sie skonczyl!! ale kupilam nowa komorke z wiekszym abonamentem wiec postaram sie juz Was nie zgubic!!
Milagros tak mi przykro!! :(
Fruzka badz dobrej mysli!!
Oj z tymi plamieniami to zawrot glowy, badzcie dobrej mysli!!
z pt na sob wyslalam corcie z babcia do Polski wiec mamy luz, a mdlosci mi minnely :)
w czwartek bylam u poloznej mam zalozona ksiazke ciazowa wkuwaly mi sie 3 razy zanim pobraly mi krew - masakra jakas!!!
polożna wyliczyla mi troszke inaczej niz ja z kalendarza!! wiec dzisiaj 10 tydz i 7 dni a termin nie uwierzycie 25 luty ale czeka na usg bo az trudno uwierzyć!
niestety nie slyszalam bicia serduszka bo powiedziala, ze zmienily sie zasady i sluchaja dopiero od 16 tydonia ciazy!! teraz czekam na tel ze szpitala na usg, a kolejne spotkanie mam 10.09.15
no a w sobote do Polski !!!

Super :-)mi może teraz na wizycie założy kartę tzn mam taką nadzieję bo przyda mi się na urlopie :-)

reklama
Juana ja też yślałam, że zejdę i też w środku igła a tanie może pobrać krwi. z tym, że ja nie bardzo się czuję po po braniu krwi a przy takim incydencie od razu o wodę prosiłam bo nie dałaby rady, więc wypisałyśmy książkę a na koniec znowu, ale jakoś się udało - oczywiście jak zawsze z krwiakiem tak już mam :(
BarBra na pewno i Ty doczekasz się karty!!
ja czkema z nowu na telefon!!

Do góry