reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja nie mam zupelnie nic dla dziecka. Wszystko musze kompletowac. U mnie w rodzinie sie wogole dzieci nie rodza wiec nie mam od kogo brac. Siostra mojego D. rodzi niedlugo to moze ona cos nam da z ubranek. A wozek, lozeczka itd itd wszystko musimy kupowac.

Lewusek dzielna jestes, ze tyle bez dziecka wytrzymalas... ale jak mus to mus...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
tak dziewczyny basen jest naprawdę super na taką pogodę i mi to nawet mdlosci ustępują jak się tak skupiam na pływaniu:) siostra mi pożyczyła wiatrak i dzięki temu jakoś żyje dzisiaj przeraza mnie wyjście na zewnątrz a jakieś zakupy musze zrobić... ech pierwszy raz w życiu czekam na jesienna pogodę ;)

Ja mam cala wyprawke gotowa. Bede musiala dokupic tylko te rzeczy, ktore sie zuzyly, czyli butelki, pieluszki tetrowe itp.. ;)
Chociaz w obecnej sytuacji to nawet nie w glowie mi wyprawka.. leze i modle sie zeby tylko bylo lepiej. W poniedzialek na 6.30 kontrol :) a dzisiaj Brat kupil mi lezak to chociaz na ogrod bede mogla wyjsc polezec :) tyle dobrego :)

Witam

Już od jakiegoś czasu śledzę wątek, choć nadal boję się do niego dołączyć. Może dlatego, że moja droga do macierzyństwa była bardzo trudna i długa, jednak zakończona sukcesem, który niedługo skończy 17 miesięcy. Miesiąc temu odkryłam drugi cud, który przydarzył się nam niespodziewanie. Jednak na większe szczęście liczyć nie mogłam :-). Mam nadzieję, że w marcu poznam swoje drugie dziecko, a cała ciąża przebiegnie nadwyraz nudno.

Pozdrawiam i liczę na przyjęcie mojej skromnej osoby do tego miłego grona.

Lewusek podziwiam :)

Witam nowa namusie ;)

Dzastibasti współczuję :(

Dziewczyny wy tez macie taki problem z zasypianiem? Turlam się po lozku do 3, wstaje kolo 12, w ciagu dnia nieprzytomna a zasnąć nie mogę :(

A od dwóch dni mam takie poranne mdłości ze zwleczenie sie z lóżka to wyczyn olimpijski :x

Lewusek, najważniejsze, że daliście radę i rozłąka się skończy:) A ile córcia ma lat, jeśli mogę spytać?

Kubusiowa Mama, trzeba być dobrej myśli, leż, odpoczywaj i będzie dobrze:)

Sylwia1985 witaj wśród marcówek:)

Milagros, ja raczej nie mam problemów z zasypianiem, ale pewnie dlatego, że długo przed kompem siedzę i nieraz zasypiam przed monitorem już..

Mdłości i mnie dziś nadal męczą, jak coś zjem to się uspokaja na trochę i potem znów, ale ile można jeść?

Milagros ja sie czesto w nocy budze i sie wlasnie rzucam z boku na bok i zasnac nie moge :/ W jakiej pozycji bym sie nie polozyla to mi nie wygodnie...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

witaj Sylwia1985 :)
Kubusiowa - dasz radę! wierzę w to mocno!!! :)
Milagros ja wymiotuję i przed snem i rano. Więc z zasypianiem też mam problem, bo wszystko mi do gardła podchodzi ;)

sylvi1979 mlodsza corcia ma 8 lat a starsza juz za dwa tygodnie pelnoletnia. Starsza zostaje na razie z babcia bo chce szkole skonczyc w polsce. Starsza juz ma swoje sprawy chlopaka:) a mala sie cieszy ze przyjezdza. Mam nadzieje ze z jezykiem sobie poradzi.W szkole miala angielski ale dzieci szybko sie ucza wiec jestem pelna nadzieji.Mala jeszcze nie wie o rodzenstwie ktore ma przyjsc na swiat.Starsza sie cieszy i mowi oby chlopak byl he he .

reklama
Natka mam ten sam problem, nie ważne jak to mi niewygodnie. :(

Sylvi, zazdroszczę zasypiania ale współczuję ciągłej pracy :(

Aliaolio współczuję ! nie wymiotuje jeszcze na szczęście,, bo bardzo się tego boje :(

Do góry