reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja nie mam zupelnie nic dla dziecka. Wszystko musze kompletowac. U mnie w rodzinie sie wogole dzieci nie rodza wiec nie mam od kogo brac. Siostra mojego D. rodzi niedlugo to moze ona cos nam da z ubranek. A wozek, lozeczka itd itd wszystko musimy kupowac.

Lewusek dzielna jestes, ze tyle bez dziecka wytrzymalas... ale jak mus to mus...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
tak dziewczyny basen jest naprawdę super na taką pogodę i mi to nawet mdlosci ustępują jak się tak skupiam na pływaniu:) siostra mi pożyczyła wiatrak i dzięki temu jakoś żyje dzisiaj przeraza mnie wyjście na zewnątrz a jakieś zakupy musze zrobić... ech pierwszy raz w życiu czekam na jesienna pogodę ;)

Ja mam cala wyprawke gotowa. Bede musiala dokupic tylko te rzeczy, ktore sie zuzyly, czyli butelki, pieluszki tetrowe itp.. ;)
Chociaz w obecnej sytuacji to nawet nie w glowie mi wyprawka.. leze i modle sie zeby tylko bylo lepiej. W poniedzialek na 6.30 kontrol :) a dzisiaj Brat kupil mi lezak to chociaz na ogrod bede mogla wyjsc polezec :) tyle dobrego :)

Witam

Już od jakiegoś czasu śledzę wątek, choć nadal boję się do niego dołączyć. Może dlatego, że moja droga do macierzyństwa była bardzo trudna i długa, jednak zakończona sukcesem, który niedługo skończy 17 miesięcy. Miesiąc temu odkryłam drugi cud, który przydarzył się nam niespodziewanie. Jednak na większe szczęście liczyć nie mogłam :-). Mam nadzieję, że w marcu poznam swoje drugie dziecko, a cała ciąża przebiegnie nadwyraz nudno.

Pozdrawiam i liczę na przyjęcie mojej skromnej osoby do tego miłego grona.

Lewusek podziwiam :)

Witam nowa namusie ;)

Dzastibasti współczuję :(

Dziewczyny wy tez macie taki problem z zasypianiem? Turlam się po lozku do 3, wstaje kolo 12, w ciagu dnia nieprzytomna a zasnąć nie mogę :(

A od dwóch dni mam takie poranne mdłości ze zwleczenie sie z lóżka to wyczyn olimpijski :x

Lewusek, najważniejsze, że daliście radę i rozłąka się skończy:) A ile córcia ma lat, jeśli mogę spytać?

Kubusiowa Mama, trzeba być dobrej myśli, leż, odpoczywaj i będzie dobrze:)

Sylwia1985 witaj wśród marcówek:)

Milagros, ja raczej nie mam problemów z zasypianiem, ale pewnie dlatego, że długo przed kompem siedzę i nieraz zasypiam przed monitorem już..

Mdłości i mnie dziś nadal męczą, jak coś zjem to się uspokaja na trochę i potem znów, ale ile można jeść?

Milagros ja sie czesto w nocy budze i sie wlasnie rzucam z boku na bok i zasnac nie moge :/ W jakiej pozycji bym sie nie polozyla to mi nie wygodnie...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

witaj Sylwia1985 :)
Kubusiowa - dasz radę! wierzę w to mocno!!! :)
Milagros ja wymiotuję i przed snem i rano. Więc z zasypianiem też mam problem, bo wszystko mi do gardła podchodzi ;)

sylvi1979 mlodsza corcia ma 8 lat a starsza juz za dwa tygodnie pelnoletnia. Starsza zostaje na razie z babcia bo chce szkole skonczyc w polsce. Starsza juz ma swoje sprawy chlopaka:) a mala sie cieszy ze przyjezdza. Mam nadzieje ze z jezykiem sobie poradzi.W szkole miala angielski ale dzieci szybko sie ucza wiec jestem pelna nadzieji.Mala jeszcze nie wie o rodzenstwie ktore ma przyjsc na swiat.Starsza sie cieszy i mowi oby chlopak byl he he .

reklama
Natka mam ten sam problem, nie ważne jak to mi niewygodnie. :(

Sylvi, zazdroszczę zasypiania ale współczuję ciągłej pracy :(

Aliaolio współczuję ! nie wymiotuje jeszcze na szczęście,, bo bardzo się tego boje :(

Do góry