reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Witajcie .Ja dzis z bolem glowy wstalam i od razu z rana mnie narywaly wymioty jeszcze na czczo .Masakra .Upal gorac sie leje z nieba a ja z mezem jedziemy jutro wczesnie rano po corcie do polski .Przed nami jakies 700 km i mam nadzieje ze jakos to przetrwam.Az sie boje .Ja z ubranek musze wszystko kupic zreszta reszte rzeczy tez .Zaczne od polowy ciazy powoli kupowac bo potem na raz ciezko wszystko ogarnac

reklama
ej złamałam sie co prawda wymioty na pusto wiec nic z tego ale teoche lżej sie zrobiło na żołądku - wczoraj byłam taka nie do życia że mnie mój 4 latek odprowadził do łózka przykrył dał buziaka i poszedł na bajke :-D co ja bym bez moich chłopaków zrobiła :tak:

ciagle mam mdłości, nie wiem kurcze do tego ten upał

Ja dziś czuję się zmulona:sorry:ale lepsze to niż wymioty...Mi ostatnio gin przepisał zapobiegawczo czopki Torecan- działają przeciwwymiotnie, a ja zakupiłam jeszcze w aptece Prevomit- przeciw mdłościom i trochę lepiej jest:baffled: Byle dotrwać do drugiego trymestru- mam nadzieję, że będzie lepiej.
A co do upałów to u mnie termometr pokazuje do słońca 42 stopnie- spuściłam rolety, włączyłam wiatrak i nawet znośnie jest.

Ja wczoraj wysprzatalam cale mieszkanko na przulyjazd mojej corci.W koncu po 1.5 roku bedzie z nami i pierwszy raz pojdzie do niemieckiej szkoly .

reklama
sylwi1979 oj ciezko bylo bardzo . Gdyby nie praca to bym do glowy dostala.Nie bylo czasu na myslenie bo 10 h w pracy a jak przychodzilam do domu to padalam na twarz. Caly czas wisialam na telefonie i skypie . Ale trzeba bylo tutaj wszystko ogarnac mieszkanie stala prace i dopiero dzieciaczka sciaggac.Duzo tutaj rodzicow w takiej sytuacji .Przykre ale czasem nie ma wyjscia

Do góry