reklama
Siwa88
Fanka BB :)
Kubusiowa na pewno będzie dobrze
Sylwia1985 witaj
Lewusek podziwiam Cię, ale teraz już będziecie razem i jeszcze rodzeństwo w drodze
Ja usypiam w miarę szybko, ale za to później całą noc się budzę i nie mogę się ułożyć, w ciągu dnia padam z niewyspania.
Sylwia1985 witaj
Lewusek podziwiam Cię, ale teraz już będziecie razem i jeszcze rodzeństwo w drodze
Ja usypiam w miarę szybko, ale za to później całą noc się budzę i nie mogę się ułożyć, w ciągu dnia padam z niewyspania.
Czesc
Witam nowe mamusie
Ja nie mam problemu z zasypianiem bo prace koncze w nocy wiec padam od razu, za to mam problem ze wstaniem bo taak mi sie nie chce
Wczoraj rozmawialam z mama i mowila ze ona w ani jednej ciazy nie wymiotowala ani nie bylo jej niedobrze wiec mam nadzieje ze tez mnie ominie, poki co jest bardzo dobrze
Chociaz zadyszki strasznie szybko dostaje i ciezko mi sie oddycha wtedy
Co do wyprawki to nie mam nic ale jezeli wszystko bedzie w porzadku to tak pod koniec roku zaczne wszystko kompletowac
I nareszcie polozna do mnie zadzwonila, obliczyla ze jestem w 6tc 4d, ale to juz wiedzialam i jestem umowiona na pierwsze spotkanie 20.08
Witam nowe mamusie
Ja nie mam problemu z zasypianiem bo prace koncze w nocy wiec padam od razu, za to mam problem ze wstaniem bo taak mi sie nie chce
Wczoraj rozmawialam z mama i mowila ze ona w ani jednej ciazy nie wymiotowala ani nie bylo jej niedobrze wiec mam nadzieje ze tez mnie ominie, poki co jest bardzo dobrze
Chociaz zadyszki strasznie szybko dostaje i ciezko mi sie oddycha wtedy
Co do wyprawki to nie mam nic ale jezeli wszystko bedzie w porzadku to tak pod koniec roku zaczne wszystko kompletowac
I nareszcie polozna do mnie zadzwonila, obliczyla ze jestem w 6tc 4d, ale to juz wiedzialam i jestem umowiona na pierwsze spotkanie 20.08
D
Deleted member 158337
Gość
Manka to super ze juz wiesz kiedy idziesz do lekarza i ciesz sie brakiem mdlosci ja również miałam nadzieje ze mnie to ominie bo mama miała tylko zgagę a tu dupa...
D
Deleted member 158337
Gość
Dziewczyny polecicie jakis film do obejrzenia ? Najlepiej komedie romantyczna musze sobie jakos czas rozplanować a brak mi juz pomysłów
D
Deleted member 158337
Gość
Aliaolio juz sprawdzam :-) juz obejrzałam wszystkie odcinki House'a, i z braku laku oglądałam szpital i ta cala serię z tvn i Polsatu :O
natka90
Fanka BB :)
Manka ja jak z moja mama rozmawialam to ona mi mowila, ze nie miala wogole objawow ciazy... po za brakiem miesiaczki. No i pozniej jesc wiecej zaczela a tak to nic jej nie bylo. Nic tylko pozazdroscic...
Tez polecam "Agentke". Ogladalam i super film
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Tez polecam "Agentke". Ogladalam i super film
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
reklama