reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Kubusiowa na pewno będzie dobrze :)

Sylwia1985 witaj :)

Lewusek podziwiam Cię, ale teraz już będziecie razem i jeszcze rodzeństwo w drodze :)

Ja usypiam w miarę szybko, ale za to później całą noc się budzę i nie mogę się ułożyć, w ciągu dnia padam z niewyspania.

Czesc ;)

Witam nowe mamusie :)

Ja nie mam problemu z zasypianiem bo prace koncze w nocy wiec padam od razu, za to mam problem ze wstaniem bo taak mi sie nie chce :)
Wczoraj rozmawialam z mama i mowila ze ona w ani jednej ciazy nie wymiotowala ani nie bylo jej niedobrze wiec mam nadzieje ze tez mnie ominie, poki co jest bardzo dobrze :)
Chociaz zadyszki strasznie szybko dostaje i ciezko mi sie oddycha wtedy :p

Co do wyprawki to nie mam nic ale jezeli wszystko bedzie w porzadku to tak pod koniec roku zaczne wszystko kompletowac ;)

I nareszcie polozna do mnie zadzwonila, obliczyla ze jestem w 6tc 4d, ale to juz wiedzialam :D i jestem umowiona na pierwsze spotkanie 20.08 :)

Manka to super ze juz wiesz kiedy idziesz do lekarza :D i ciesz sie brakiem mdlosci :) ja również miałam nadzieje ze mnie to ominie bo mama miała tylko zgagę :) a tu dupa...:)

Dziewczyny polecicie jakis film do obejrzenia ? Najlepiej komedie romantyczna musze sobie jakos czas rozplanować a brak mi juz pomysłów :)

Aliaolio juz sprawdzam :-) juz obejrzałam wszystkie odcinki House'a, i z braku laku oglądałam szpital i ta cala serię z tvn i Polsatu :O

Manka ja jak z moja mama rozmawialam to ona mi mowila, ze nie miala wogole objawow ciazy... po za brakiem miesiaczki. No i pozniej jesc wiecej zaczela a tak to nic jej nie bylo. Nic tylko pozazdroscic...

Tez polecam "Agentke". Ogladalam i super film ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja w poprzedniej ciąży tez żadnych objawów ☺ a w tej miałam przez trzy dni mdlosci , ale to na początku i chyba bardziej ze stresu ☺

Do góry