Edit o to szybko płeć poznałaś, ja na 60% dopiero ok 20 tygodnia, 100% pewność była dopiero ok 30 tygodnia... ok 12 tygodnia gin nawet nie chciał zgadywać co będzie
Dzastibasti o masakra, w nocy takie atrakcje z torami :O
Lewusek ojej to długa rozłąka, szkoda ze czasami tak trzeba
La luna ja brałam ten torecan w poprzedniej ciąży, że 2 dni pobralam po takim dwu tygodniowym maratonie w kibelku i przeszło... tylko zastanawiam się czy to nie był zbieg okoliczności bo to były okolice 13 tygodnia gdzie objawy powinny zanikac
Grandiflorq ja już się nie mogę doczekać np początków września, u nas dziś było 35 stopni, jak patrze na prognoze pogody i widzę 37 stopni to mi się aż słabo robi...
Kubusiowa jak tam, przeszło krwawienie?
Sylwia1985 witaj, gratuluję cudu
Milagros ja problemu ze spaniem nie mam, wręcz przeciwnie
moja mała tak w ciągu dnia tak dokazuje ze tylko marzę o tym żeby szybciej zasnęła, żeby też się kimnac
za to jak się obudze wcześnie rano to już usnac nie potrafię. W poprzedniej ciazy codziennie budzilam sie o 4 i corka potem tez o 4 sie budzila na mleko
Co do filmu ostatnio uśmiałam się na jak stracić chłopaka w 10 dni, ale to stary film
Manka tylko życzyć takiej samej bezobjawowej ciąży jak u Twojej mamy
Izik to u mnie jest to samo z objawami, jem jak kon, a jak nie jem to mnie lekko mdli. Obym tylko nie zapeszyla, że wszystko przede mną hehe. No i szybciej sie mecze, szybciej szukam ławeczki do odpoczynku
na wagę po tym obzarstwie boje się wejść :O
Barbra oj basen nieźle brzmi w ten upał...
Ja dziś cały dzień na nogach, mnóstwo rzeczy pozalatwialismy, nawet byłam na pobraniu krwi, brrrr. Nie wiem co gorsze, samo pobranie czy fakt ze nie wolno nic jesc
Kupiliśmy łóżko dla małej, czyli jedno z listy odhaczone
teściowa zwariowala i juz chciała jakieś sliniaki kupować dla malucha, bo przecież takie ładne