reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Problemów z zasypianiem nie mam, bo po całym dniu biegania za małą padam z nóg, i najchętniej kładę się razem z nią. Często za to przebudzę się między 2-3 i nie mogę zasnąć :baffled: a rano ciężko się wstaje...

U mnie pozostała lekka senność, nie jest tak źle jak na początku i straszny głód. Mogłabym tylko jeść i jeść, a na wadze zobaczyłam że mi kg spadają.

reklama
bylam w aptece ale okazuje sie ze nie ma skutecznego i bezpiecznego leku o imbifemie babka nie slyszała wiec nie kupowałam bo to jakas nowosc i dopiero wchodzi na rynek. wg niej lepiej przetrzymac i nie faszerować się eh :baffled:

AJ byłam z chrześniaczkami na basenie wymęczyły mnie strasznie 1,5 i 4 latka jak weszłam do domu to nawet zrobić sobie jeść nie miałam siły :-( mój z teściem poszli oglądać mieszkanie bo ja nie mam siły jestem jak by mnie walec przejechał masakra.

lewusek no dużo czasu się nie widziałyście ja bym nie dała rady chyba podziwiam cię :-)

sylwia1985 witaj w naszym gronie :-)

milagros ja do 2 lub 3 leże w łóżku i oglądam coś na lapku bo zasnąć nie mogę a wstaje np ok 8 9 górna 10 i spać już nie mogę a wstawałam kiedyś o 14 tak uwielbiam spać ehhh.

reklama
Edit o to szybko płeć poznałaś, ja na 60% dopiero ok 20 tygodnia, 100% pewność była dopiero ok 30 tygodnia... ok 12 tygodnia gin nawet nie chciał zgadywać co będzie :sorry:

Dzastibasti o masakra, w nocy takie atrakcje z torami :O

Lewusek ojej to długa rozłąka, szkoda ze czasami tak trzeba :(

La luna ja brałam ten torecan w poprzedniej ciąży, że 2 dni pobralam po takim dwu tygodniowym maratonie w kibelku i przeszło... tylko zastanawiam się czy to nie był zbieg okoliczności bo to były okolice 13 tygodnia gdzie objawy powinny zanikac :sorry:

Grandiflorq ja już się nie mogę doczekać np początków września, u nas dziś było 35 stopni, jak patrze na prognoze pogody i widzę 37 stopni to mi się aż słabo robi...

Kubusiowa jak tam, przeszło krwawienie?

Sylwia1985 witaj, gratuluję cudu :tak:

Milagros ja problemu ze spaniem nie mam, wręcz przeciwnie ;) moja mała tak w ciągu dnia tak dokazuje ze tylko marzę o tym żeby szybciej zasnęła, żeby też się kimnac ;) za to jak się obudze wcześnie rano to już usnac nie potrafię. W poprzedniej ciazy codziennie budzilam sie o 4 i corka potem tez o 4 sie budzila na mleko ;) Co do filmu ostatnio uśmiałam się na jak stracić chłopaka w 10 dni, ale to stary film ;)

Manka tylko życzyć takiej samej bezobjawowej ciąży jak u Twojej mamy :)

Izik to u mnie jest to samo z objawami, jem jak kon, a jak nie jem to mnie lekko mdli. Obym tylko nie zapeszyla, że wszystko przede mną hehe. No i szybciej sie mecze, szybciej szukam ławeczki do odpoczynku :D na wagę po tym obzarstwie boje się wejść :O

Barbra oj basen nieźle brzmi w ten upał...

Ja dziś cały dzień na nogach, mnóstwo rzeczy pozalatwialismy, nawet byłam na pobraniu krwi, brrrr. Nie wiem co gorsze, samo pobranie czy fakt ze nie wolno nic jesc ;) Kupiliśmy łóżko dla małej, czyli jedno z listy odhaczone :tak: teściowa zwariowala i juz chciała jakieś sliniaki kupować dla malucha, bo przecież takie ładne ;)

Do góry