reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

U nas chyba sa osobne pietra, jak dobrze pamiętam, zawoziłam kiedys koleżance rzeczy po poronieniu, te na podtrzymaniu byly po drugiej stronie, a juz po porodzie dwa pietra wyżej.

Kubusiowa dzielna jesteś :-)

Volka Ty przed urlopem sprawdzalas czy z maluchem wszystko ok prawda ? Jakbym pojechala teraz do szpitala maja obowiązek mnie przyjąć ? Zastanawiam się, w razie jakbym miała taka konieczność, bo szpital w moim miescie jest dość dziwny i uważają ze maja 8h na przyjęcie, a najlepiej odesłać do rodzinnego i im Glowy nie zawracać.

reklama
Witajcie,
dolaczam do waszego grona :) próbowałam juz raz pisać wczoraj albo przedwczoraj, ale chyba sie post nie ukazał...
to moja pierwsza ciąża, jestem miesiąc przed ślubem :) i codziennie nie mogę uwierzyć w to co sie dzieje :)
dowiedzielismy sie o ciąży 23.7.
Jestem po pierwszej wizycie u gina w ostatni czwartek. Pęcherzyk widoczny, trochę spłaszczony, wiec kolejna mam juz za 2 dni zeby zweryfikować czy wszystko ok. troche sie tym stresuje.

Objawow żadnych nie mam oprócz bolących piersi i lekkiego zmęczenia.

Bertha pociesze Cie ze ja w piatek mam trzecia wizytę,i dopiero bede wiedzieć na czym stoję :-)

Witamy w naszym gronie i daj znac koniecznie po wizycie :-)

Witajcie,
dolaczam do waszego grona :) próbowałam juz raz pisać wczoraj albo przedwczoraj, ale chyba sie post nie ukazał...
to moja pierwsza ciąża, jestem miesiąc przed ślubem :) i codziennie nie mogę uwierzyć w to co sie dzieje :)
dowiedzielismy sie o ciąży 23.7.
Jestem po pierwszej wizycie u gina w ostatni czwartek. Pęcherzyk widoczny, trochę spłaszczony, wiec kolejna mam juz za 2 dni zeby zweryfikować czy wszystko ok. troche sie tym stresuje.

Objawow żadnych nie mam oprócz bolących piersi i lekkiego zmęczenia.
Witamy :-)

Witajcie mamusie :tak:
Mój lekarz wyliczył mi też termin na marzec, co prawda trochę się zastanawiam czy dobrze, ale co tam :-)
,to moja druga ciąża. Pierwsza przebiegła wręcz bezobjawowo, ta na taką nie wygląda :szok:, najważniejsze żeby było wszystko ok

Witam nowe marcoweczki :)

Barbra zapomniałam dodać że do użytku na 100 % zrobiliśmy tylko sypialnię, kawałek salonu, kawałek kuchni, resztę rzeczy np do kuchni ukladalismy jak mała spala. Innego wyjścia nie było, bo 30 było trzeba zdać mieszkanie, a z różnych względów nie mogliśmy zrobić remontu wcześniej ;)

Izik &&

Kubusiowa dobrze ze masz kogoś do pomocy :tak: masakra z takim podejściem do kobiet po poronieniu :no: ja leżałam tylko chwilę na patologii bo byłam po terminie, to jak nie było miejsc to kladli na pietro z mamami po porodzie, sekundę byłam na właściwej patologii to była dziewczyna na podtrzymaniu, także nie wiem jak to jest. Na patologii na pewno płaczu nie słychać było

Milagros raczej mają obowiązek sprawdzić czy wszystko ok jak Cię coś niepokoi, ale przyjmijmy scenariusz ze w piątek zobaczysz serduszko i na IP będziesz się kierować dopiero w marcu :tak:

Witam nowe mamusie :-)
A mnie właśnie obudziła pani od mieszkania i mówiła że się orientowała u koleżanki w banku że bez aktu nam nie dadzą takiej kwoty na kredyt więc ona ma inną propozycję do jutra mamy się zastanowić ile jesteśmy wstanie realnie dać jej gotówki żeby się wprowadzić a resztę po nowym roku bo ona całości i tak nie może sprzedać wcześniej i ona się też zastanowi nad tą propozycją i do soboty da nam znać co ona na to.

Ja myślę że ona bardzo chce nam sprzedać te mieszkanie ale nie chce z ceny zejść a mój dziś stwierdził że zaproponuje jej jutro opuszczenie ceny o 5 tys zobaczymy

bra bra targujcie sie jesli ją pili żeby sprzedać :D nam udało sie zejść z ceny 460 tys do 440 tys :) i do tego koleś zostawł wiekszosc nowych sprzętów agd pralka płyta piekarnik zmywarka :) :tak:

no ja goła i wesoła i po badaniach 410 zł po rabacie ghr... mam nadzieje ze juz nie bedzie tyle wydatków na badania no nie licząc genetycznego:baffled:

teraz to dopiero mam motywacje do pracy :rofl2::rofl2:

reklama
Ironia a można wiedzieć jakie dokładnie robiłaś badania? Ja dzisiaj oddałam mocz do badania i morfologia zrobiłam żeby wyrobić kartę stałego klienta i mieć rabat. Jutro bądź w piątek zrobię resztę badań. Ale cena Twoich zabójcze :szok:

Do góry