reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Anula, bar bra gratuluję ☺co do cyckow to zamówiłam właśnie większy biustonosz bo przestają się mieścić. .

reklama
oj słon teraz juz waze prawie tyle co z synem w 7miesiacu czyli rawie 80kg:crazy: starsznie duzo przytylam przez rok,po porodzie wezme się za siebie.najgorzej teraz ze ja co 5minut bym jadła staram się zajadać owocami ale to daje mi sytość na chwile

Mnie też cycki bolą, ale jakoś tragicznie nie jest. Bardziej mnie wkurzają te bóle głowy, które też mnie nawiedzały w pierwszej ciąży :(. Normalnie mnie głowa nie boli a kurcze w ciąży jak na złość musi :/. Od rana czasami mi niedobrze, ale nie wymiotowałam jeszcze. Przy bliźniakach 2 razy wymiotowałam, więc może i teraz nie będzie tak źle :).
Martwię się tylko, bo wyczytałam, że w I trymestrze nie powinno się smarować Fenistilem a ja mam jakieś cholerne uczulenie i smarowałam się od kilku dni. Myślicie, że mogłam jakoś zaszkodzić dziecku? :(

volka nie mam pojecia,mnie dosc czesto mdli a wymiotowałam kilka razem,chyba wole wymioty od mdlosci bo tylko szarpie mi zoladek i wisze nad Panem klozetem

Mnie też cycki bolą, ale jakoś tragicznie nie jest. Bardziej mnie wkurzają te bóle głowy, które też mnie nawiedzały w pierwszej ciąży :(. Normalnie mnie głowa nie boli a kurcze w ciąży jak na złość musi :/. Od rana czasami mi niedobrze, ale nie wymiotowałam jeszcze. Przy bliźniakach 2 razy wymiotowałam, więc może i teraz nie będzie tak źle :).
Martwię się tylko, bo wyczytałam, że w I trymestrze nie powinno się smarować Fenistilem a ja mam jakieś cholerne uczulenie i smarowałam się od kilku dni. Myślicie, że mogłam jakoś zaszkodzić dziecku? :(
Myślę że nie zaszkodzi ... podpytaj gina jak będziesz ...

Pójdę do apteki dziś się spytać jak to jest z tym fenistilem, bo mi spokoju nie daje :angry:. Mnie dosyć mocno bolały jajniki w terminie okresu i pare dni po, jak robiłam testy. Przypomniała mi się poprzednia ciąża, bo wtedy też tak bolały i musiałam brać już w późniejszym okresie fenoterol, no ale to była ciąża zwiększonego ryzyka. Mam nadzieję, że teraz będzie spokojniejsza :).

reklama
Do góry