reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Mamusie które już mają małe pociechy znacie jakiś sposób na zaparcia tak mnie męczą że masakra a najgorzej wczoraj i dziś nie mogę wytrzymać a z tej radości zapomniałam gina zapytać :(

reklama
Bar no to jest szansa ze w ciąży przybędzie ci kg ;-) udanego spaceru. ..

Fruzka, Chorobek ja niby 60 ale to jest mega jak na mnie ... tu i tam zdeczko odstaje . .ale wszystko do zagubienia w swoim czasie póki co lenistwo mnie ogarnelo ...a w ciąży z synem prawie 30kg na plusie bylo samo spadlo ... ja do uskuteczniania diet i ćwiczeń to się nie nadaje ;-)

Viola faktycznie podejdz do aptet i podpytaj będziesz spokojniejsza ....

Bar byl jakiś syrop dla kobiet w ciąży i dzieci na zaparcia ale kurcze nie pamiętam hmm może podejdz do apteki ...albo naturalnie spróbuj pij duzo wody;jabłka jakies albo śliwki hmm ...

cześć marcóweczki, czy moge dołączyć?;-)
tydzien temu zrobiłam test i wyszły dwie krechy po dwóch latach starań, termin porodu wyliczony w necie to 6marzec.
pierwsza wizyta u gin w piątek.
poki co mam mętlik w głowie, cieszę sie, ale chyba bardziej boje, mam natłok myśli i nie moge przez to spać, mam nadzieje, ze to hormony i ze szybko to minie.
co do objawów to poza bólem piersi i wyostrzonym węchem póki co nie mam żadnych i oby tak zostało :tak:
mam już córcię 7 lat, bardzoooo cieszy sie na rodzenstwo
pozdrowienia

Poziomka Witaj ;-) fajnie ze jesteś ...moj tez się pewnie ucieszy bo marzy o rodzenstwie choć jeszcze nic nie wie i dopiero mu powiemy jak będzie "pewniak" ....

Witaj poziomka, gratuluję:) Mój synek kończy 7 lat w grudniu i też już coraz częściej wspomina o rodzeństwie. Bar Bra, ja miałam w pierwszej ciąży syrop Lactulosum, mój synek brał ostatnio Forlax w saszetkach, działał super, ale nie wiem czy to dla kobiet w ciąży. Dziewczyny, myślicie że mogę wypić lekkie latte z ekspresu? Tak jakoś mnie wzięło na kawę i się waham..Jak to z tą kawą w ciąży?

reklama
a mi się świat zawalił..
byłam dzisiaj na wizycie.. na usg widać pęcherzyk ciążowy na 5t4d a zarodka brak:(
mam przyjść ponownie w piątek bo potem mój gin ma urlop..
mówił że albo się jeszcze pojawi albo wywołanie poronienia.. nie mogę przestać płakać..
na dodatek za tydzień kończy mi się macierzyński i zostanę bez pracy..
nie wiem za co mnie tak pokarało

Do góry