reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Siemka

Sylvi mnie piękny test, gratuluję.

Alla31 no sytuacji nie masz łatwej, ale na pewno dasz radę.

A mnie od rana boli głowa. I mdli mnie. Ale zaraz się zbieram z córką na dwór.

ok, czyli może to normalne, ja już nie pamiętam jak to było w pierwszej ciąży,wydaje się tak dawno;) poodpoczywam trochę, mam nadzieję że nic złego się nie wydarzy

Cześć dziewczyny! :-)
Witam się i ja :) Jestem mamą 3,5 letnich bliźniaków i tym razem liczymy na córcię ;). Ostatni okres miałam 2.06, więcjestem mniej więcej w 5 tygodniu. Testy robiłam 2 dni po terminie miesiączki i była słabiutka kreska a już na następny dzień była mocna :). Wizytę u gina mam 16 i już się nie mogę doczekać!

Nie wiem czemu niektóre kalkulatory pokazują mi już 6 tydzień? Liczę i liczę i za cholerę nie wychodzi mi 6 tylko 5 :p

sylvi1979 gratulacje ;) mnie kuja do tej pory jajniki. Mniej niz wczesniej ale jednak.

volka nie ktore tak pokazuja. Tez nie wiem czemu ;/. Dlatego mam suwaczek ustawiony one dobrze odliczaja ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Dzięki dziewczyny :) Cały czas ciężko mi uwierzyć ;) kiedyś nawet sobie marzyłam że jeszcze może po 30-stce..ta dziewczynka jakby się trafiła ;)
Ja mam o tyle skomplikowaną sytuację,że jestem w trakcie rozwodu ( tatuś moich dzieci po 12 latach małżeństwa postanowił pobawić się w nową rodzinę, a stara go przestała interesowac) no i tak przeżyłam trochę piekła na ziemi, zostałam sama ponad rok temu,poznałam kogoś kto pokochał mnie i moje dzieci no i zaczynam nowe życie..Najgorsze jest to,że jeszcze mój mąż będzie na początku prawnym ojcem ( musi upłynąć 300 dni od rozwodu) co jest dla mnie paranoją :no: przeraża mnie teraz to ciąganie po Sądach, a mój prawie były mąz na pewno nie będzie zachwycony jak się dowie,nawet nie chce wiedzieć co mnie czeka..:szok: Na pewno będzie ciężko, ale wciąż wierzę,ze to maleństwo da mi siłę.

Wiesz co, to nie moja sytuacja, ale przedostatnie zdanie wbiło mnie w fotel. To on odszedł, zrobił bobasa innej, a Ty piszesz że nie będzie zachwycony....miej to i Jego w dupie, nie zasługiwał na Ciebie i dzieci, na prawdę nie martw się, pomyśl że jesteś naprawdę młoda i poznałaś kogoś kto pokochał Cie i zaakceptował dzieci, i patrz tylko w przyszłość, ale w same pozytywne jej aspekty.

Witam nowe przyszłe mamy.U mnie praca,dzieciaki i tak mijają dni.Moja najstarsza córka wraca z obozu sportowego pojutrze i już nie mogę się doczekać.W weekend powiedzielismy jednym znajomym,reakcja super,wiem,jednak,że reakcje na wielodzietność będą różne...Mówicie już komuś o ciąży?

Nie, wie tylko mąż.

Cześć dziewczyny, może i mnie uda się być marcóweczką:)
Dziś mój termin @, w sobotę (25 dc) robiłam test, wyszły dwie krechy:
Zobacz załącznik 699078
Wczoraj powtórzyłam, krecha pojawiła się jeszcze szybciej:) Od soboty biorę Duphaston i Acard bo dwa miesiące temu miałam niestety ciążę biochemiczną:(
Mam nadzieję, że tym razem się uda, nie mam żadnych plamień (w poprzedniej były już od 25 dc), trochę pobolewa mnie dziś brzuch jak na @ (oby nie przyszła). Z objawów to powiększone, bolące po bokach piersi (w sumie już od połowy cyklu) i zmęczenie. Wczoraj robiłam betę, ale wyniki dopiero jutro.
Mam już w domku prawie 7-letniego urwisa, który już nie może doczekać się na rodzeństwo:)

Gratulację, i trzymam kciuki za spokojne 8 msc :)

Dziewczyny, czy was też tak kłuły jajniki w dniu spodziewanej @? Zaczynam się stresować...

Mnie bolało przed terminem @ ale od razu luteina poszła w ruch, i jest już lepiej.

Heeej,
Przez tą pogodę nie jestem w stanie funkcjonować :no: napisze coś więcej wieczorem...

Do góry