reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Witam dziewczyny stale nas przybywa :-) Anula no pięknie.
Sylvi nie martw się. organizm przechodzi rewolucję. O ile pamiętam czasami mnie tez zakuło, a teraz jeszcze chwilami mnie tak mdli w podbrzuszu. Ja wręcz sie martwie ze narazie na nic się nie skarżę bo nawet cycki jakby odpuściły.
My powiedzielismy juz rodzicom i mojej siostrze bo mnie bardzo dopingowała w staraniach. Jesli w pon.bedzie serducho to powiemy rodzince męża i jego dzieciom.

reklama
super anula88 piekne 2 kreski ;)

Mnie tez kuje, ale ja juz z doswiedczenia wiem ze na nic nie mam wplywu i zostaje mi tylko czekac jak sie wszystko potoczy.

Pogodzilam sie juz z mysla, ze nie w Irlandii nie ma co liczyc na srodki podtrzymujace ciaze i ze scanu szybko sie nie doczekam.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
My już po wizycie wszystko ok ciąża maciczna wiec super rozwija się w porządku ale na razie za wcześnie na tętno:( ale ważne że jest ok :)ok 17.07 mówił że powinno być już tętno a wizytę mamy na 28.07 więc nie mogę się już doczekać :D a na wakacje bez problemu :)
Z tej całej euforii zapomniałam zapytać ile ma mm pęcherzyk ale zdjęcie pierwsze mam :D

Załączniki

• 20150707_121819.jpg
    20150707_121819.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 65
Bar śliczna foteczka ;-)

Dziękuję za przywitanie i gratulacje
..
Nie ukrywam ze jestem po "przejsciach" i mam juz 8 letniego synka ;-)

Jak się czuje ? Hmm od tygodnia boli cyc ale od wczoraj nie do wytrzymania ... momentami mialam ochotę płakać-w ciąży z synkiem nie bolaly wogole nic a nic a rosnac zaczęły dopiero przed porodem ...Poza tym jajniki odczuwalne ... na przemian
... no i glowa często boli ....

no grono sie powieksza fajnie,bar bra fajnie ze masz juz piersza fotke,ja do wizyty mam jeszcze ponad dwa tyg.
was też tak wysypuje na ciele???no kurde jak małolata wyglądam cała w pryszczach

Anulka cyc to mnie juz boli od owu spie w staniku bo inaczej sie nie da,masaż przez R pomaga,cieszy się jak głupi na widok cyca hehe urosly mi strasznie staniki juz za małe mam:szok: a i yyyyy chyba przytylam,albo w zawysokiej temp prałam spodenki:-p znowu jak słoń bede chodzić

reklama
Do góry